Hurda toplayarak geçimini sağlayan engelli aileden Afrin’e anlamlı yardım

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hurda toplayarak geçimini sağlayan engelli aileden Afrin’e anlamlı yardım
20 Şub 2018 / Sal 15:01
/ 56 Kez Okundu
| |

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, sokaklardan hurda toplayarak geçimlerini sağlayan çift, Afrin’de ‘Zeytindalı’ Harekâtı’nda terörle mücadele eden Mehmetçiklere anlamlı bir destekte bulundu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, sokaklardan hurda toplayarak geçimlerini sağlayan çift, Afrin’de ‘Zeytindalı’ Harekâtı’nda terörle mücadele eden Mehmetçiklere anlamlı bir destekte bulundu.
Ayvalık’ın Küçükköy Mahallesi’ne bağlı Sarımsaklı mevkiinde hurda toplayan ve devletin engelli ve yaşlılara yönelik verdiği 2022 sayılı kanun kapsamında ödediği maaşla kıt kanaat geçinmeye çalışan Seyfeddin Kaplan ile eşi Nezahat Kaplan, Suriye’de savaşan Mehmetçiklere battaniye, kar başlığı ve eldiven desteğinde bulundu. Kalan çifti, karınca kararınca biriktirdikleri üç-beş kuruş parayla Mehmetçiğe satın aldıkları battaniye, kar başlığı ve eldivenleri Afrin’deki askerlere ulaştırmak üzere Küçükköy Jandarma Karakol Komutanlığı’na teslim etti.
Karakol Komutanlığı bünyesindeki er ve erbaşların da duygulu anlar yaşamalarına sebep olan Seyfeddin-Nezahat Kaplan’ın teslim ettikleri battaniye ve giyim eşyaları, Gaziantep’in Karkamış İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı’na gönderildi.
Yaptıkları anlamlı yardımla ilgili açıklamada bulunmayan Kaplan çifti, tek dualarının Suriye’de terör yuvalarını yok etmeye çalışan Türk askerlerinin kazasız belasız vatan topraklarına dönmesi olduğunu belirtmekle yetindi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.