İBB Başkanı Mevlüt Uysal’dan Güngören Belediyesi’ne ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İBB Başkanı Mevlüt Uysal’dan Güngören Belediyesi’ne ziyaret
08 Şub 2018 / Per 11:12
/ 31 Kez Okundu
| |

Güngören Belediyesi’ni ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, ilçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı

Güngören Belediyesi’ni ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, ilçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
İstanbul Büyükşehir Belediye ( İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, Güngören Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyaret kapsamında ilçede devam eden çalışmalar ve hayata geçirilecek projelerle ilgili toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, AK Parti Güngören İlçe Başkanı Bünyamin Baş, İBB daire amirleri katıldı.
Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öncelikle başkanımızın ziyareti bizi çok mutlu etti. Büyük İstanbul’umuzun bir parçasıyız. Büyükşehir belediyemizle yaptığımız toplantı son derece verimli geçti. Yüreği temiz, yeşil ve müreffeh bir İstanbul için çarpan ve aynı hedefe farklı kulvarlarda yürüyen dava arkadaşlarımızla ortak akıl çerçevesinde Güngören’i nasıl daha iyiye, daha güzele ulaştırabiliriz diye istişareler gerçekleştirdik.”





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.