İBB’den Diyanet temsilcilerine ve üniversite öğrencilerine İstanbul gezisi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İBB’den Diyanet temsilcilerine ve üniversite öğrencilerine İstanbul gezisi
14 Mar 2018 / Çar 15:28
/ 101 Kez Okundu
| |

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul İl Müftülüğü yöneticilerine ve üniversite öğrencilerine İstanbul’u Beyaz Gezi ile tanıttı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul İl Müftülüğü yöneticilerine ve üni versite öğrencilerine İstanbul’u Beyaz Gezi ile tanıttı. Tarihi Yarımada ve Panorama 1453 Tarihi Müzesi gezilerinin yanı sıra Boğaz Turu ile Miniatürk’te gerçekleşen organizasyonda katılımcılar İstanbul’un tarihi ve kültürel mekanlarını yakından tanıma fırsatı buldu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün Beyaz Gezi hizmeti kapsamında düzenlenen etkinliğe İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, İstanbul Müftü Yardımcısı Veysel Işıldar, Din Hizmetleri Şefi Mustafa Sağır ve Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı yurtlarda kalan 350’den fazla öğrenci katıldı. Gün boyu süren organizasyonda Sultanahmet Camisi, Yerebatan Sarnıcı, Panorama 1453 Tarih Müzesi ve Miniatürk ziyaret edildi.
Organizasyonun Boğaz Turu bölümünde İstanbul’un sahil şeridindeki kültürel ve mimari yapılar Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün rehberleri tarafından tanıtıldı. Sultanahmet Meydanı, Yerebatan Sarnıcı ve tarihi mekânları uzmanların sunumları ile yakından tanıma fırsatı bulan katılımcılar, unutulmaz güzellikte bir gün yaşadı.
Miniatürk’te gerçekleşen öğle yemeği Kur’an-ı Kerim tila veti ve dualarla başladı. Programda konuşan İl Müftüsü Yılmaz, organizasyonun gençlerle sevgi bağlarını güçlendirdiğini belirterek başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal olmak üzere tüm yönetici ve çalışanlarına şükranlarını iletti. Unutulmaz güzellikte bir gün yaşadıklarını belirten gençler de kendileri için tasarlanan hediyelerle uğurlandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.