İç Anadolu Kariyer Fuarı’nda DPÜ standı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İç Anadolu Kariyer Fuarı’nda DPÜ standı
29 Şub 2024 / Per 16:02
/ 2 Kez Okundu
| |

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından düzenlenen İç Anadolu Kariyer Fuarı’nda (İKAF 24) yer alan Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin (DPÜ) standına öğrenciler ilgi gösterdi.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından Anadolu Üniversitesinin ev sahipliğinde 12 üniversitenin katılımıyla gerçekleştirilen İç Anadolu Kariyer Fuarı’nda DPÜ standı, öğrencilerin kariyer planlarına yön vermek, staj ve iş imkanları hakkında bilgi almak için tercih ettiği bir merkeze dönüştü. Kariyer ve Mezun Merkezinin eş güdümünde standına konuk olan öğrencilere üniversitenin akademik programları, burs imkanları, öğrenci toplulukları ve sosyal yaşam hakkında ayrıntılı bilgiler verildi.
Fuar alanındaki stantları ziyaret eden Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay ve Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin standını ziyaret etti.
DPÜ Duscart takımının Teknofest 2023 Elektrikli Araçlar - İvmelenme kategorisinde Türkiye şampiyonluğu elde eden aracını ve otonom aracını yakından inceleyen Doç. Dr. Salim Atay ve Prof. Dr. Fuat Erdal, aracın özellikleri hakkında bilgi aldıktan sonra elde edilen başarılardan dolayı üniversiteyi ve öğrencileri kutladı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.