Iğdır’da Ak Gençlikten “Bağımlı olma, özgür ol” tiyatro gösterisi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Iğdır’da Ak Gençlikten “Bağımlı olma, özgür ol” tiyatro gösterisi
06 Mar 2018 / Sal 11:55
/ 77 Kez Okundu
| |

Ak Parti Iğdır İl Gençlik Kolları başkanlığı, Yeşilay Haftası kapsamında düzenlediği “Bağımlı olma özgür ol” isimli sunum ve tiyatro gösterisi gerçekleştirdi

Ak Parti Iğdır İl Gençlik Kolları başkanlığı, Yeşilay Haftası kapsamında düzenlediği “Bağımlı olma özgür ol” isimli sunum ve tiyatro gösterisi gerçekleştirdi.
Programa, Ak Parti Iğdır İl Başkanı Av. Ahmet Tutulmaz, Kadın Kolları Başkanı Nurgül Güneş, İl Genel Meclis üyeleri ve İl teşkilatı katıldı.
Sunum ve Tiyatro gösterimiyle başlayan programda konuşan Ak Parti Iğdır İl Başkanı Av. Ahmet Tutulmaz, “Gençlik Kollarımız tarafından Yeşilay Haftası kapsamında gençlerimizin bilgilendirilmesi için düzenlenen “Bağımlı olma, özgür ol” isimli sunum ve tiyatro gösterisi bizleri mutlu etti. Madde bağımlılığı konusunda devletimiz büyük mücadele vermektedir. Devletimiz her alanda olduğu gibi madde bağımlılığı alanında da siz değerli gençlerimizin geleceği için durmaksızın mücadele etmektedir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın belirttiği gibi bağımlılıkla top yekün bir savaş ilan ederek bu uluslararası sorunla mücadelemizi her alanda devam ettik ve ettireceğiz. Bu gösteriyi düzenleyen, oyunu sergileyen ve emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Ak Parti Iğdır Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan Yeşil ise, “Iğdır Ak Gençlik olarak uyuşturucu ve benzeri kötü alışkanlıklardan gençlerimizi uzak tutmak ve tehlikeleri anlatarak kamuoyu oluşturmak bizlerin asli görevidir” şeklinde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.