İHH’dan Afrin merkezine yardım

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İHH’dan Afrin merkezine yardım
21 Mar 2018 / Çar 17:43
/ 123 Kez Okundu
| |

İHH İnsani Yardım Vakfı, Afrin merkezi ve köylerindeki mağdur halka insani yardım malzemesi ulaştırdı

İHH İnsani Yardım Vakfı, Afrin merkezi ve köylerindeki mağdur halka insani yardım malzemesi ulaştırdı.
İHH İnsani Yardım Vakfı, Zeytin Dalı Harekatı’nın başladığı günden bu yana terörden arındırılan Afrin merkezi ve köylerinde yaşayan mağdur halka insani yardım malzemesi ulaştırarak binlerce sivile umut oldu. İHH, terörden arındırılan Afrin’n tüm bölgelerine ilk günden bu yana insani yardım malzemesi ulaştırdı.
Hayırseverlerin yardımları, İHH’nın Reyhanlı ve Kilis’te bulunan koordine merkezlerinden gönderildi. Bölgeye 5 bin 292 adet gıda kolisi, 240 bin adet Suriye ekmeği, 10 ton taze meyve, 6 bin paket temiz içme suyu, 2 bin 500 adet et konserve, 500 adet hijyen kiti, 500 aile için battaniye, sünger ve yastık gönderildi.

Mobil Aşevi Afrin’e giriş yaptı
Yapılan yardımlar arasında günlük 10 bin kişiye sıcak yemek çıkarma kapasitesine sahip Mobil Aşevi de bulunuyor. Afrin Merkezi’ne gönderilen Mobil Aşevi, mağdur sivillere günlük düzenli sıcak yemek çıkartacak.

Suriye yardımları 9 ayrı koordine merkezinden yönetiliyor
Suriye krizinin başladığı ilk günden bu yana tüm bölgeye yaklaşık 15 bin tır insani yardım malzemesi ulaştıran İHH, sınır boyunca 9 koordinasyon merkezinde 843 personel ve gönüllü çalışanla hizmet veriyor.

Yardımlar sürecek
İHH İnsani Yardım Vakfı, terörden arındırılan ve diğer bölgelere insani yardım malzemesi ulaştırmaya aralıksız devam edecek.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.