İl Afet ve Acil durum müdürlüğü ihtiyaç çantalarını tanıttı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İl Afet ve Acil durum müdürlüğü ihtiyaç çantalarını tanıttı
07 Mar 2018 / Çar 09:39
/ 96 Kez Okundu
| |

Kırşehir İl Afet ve Acil durum Müdürü Metin Alpaslan, Mart ayı İl Genel Meclis Toplantısında İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nün afet ve acil durum müdahale ihtiyaç çantalarının tanıtımını yaptı

Kırşehir İl Afet ve Acil durum Müdürü Metin Alpaslan, Mart ayı İl Genel Meclis Toplantısında İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nün afet ve acil durum müdahale ihtiyaç çantalarının tanıtımını yaptı.
Kırşehir İl Özel İdaresi İl Genel Meclis salonunda yapılan sunumda İl Afet ve Acil durum Müdürü Metin Alpaslan, İl Genel Meclisi Mart ayı toplantısına katılarak İl Genel Meclis Üyelerini bilgilendirdi.
Mart ayı 12’inci birleşiminde gündem maddelerini takiben bir önceki birleşim karar özetinin meclis bilgisine sunulması ve Kırşehir Termal Turizm A.Ş’nin sermayesinin arttırılması sebebiyle idaremiz hissesine isabet eden 830 bin 235 lira sermaye taahhüt payının aktarılması görüşüldü.
Bütçe görüşmelerinin ardından Kırşehir İl Afet ve Acil durum Müdürü Metin Alpaslan, Kırşehir Deprem Stratejisi Eylem Planı (KIR-DESEP) hazırlanarak deprem tehlike ve riskleri değerlendirerek risk azaltma çalışmaları başlatıldığını anlattı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.