İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bekmez Başkan Büyükkılıç’ı ziyaret etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bekmez Başkan Büyükkılıç’ı ziyaret etti
31 Oca 2018 / Çar 14:36
/ 39 Kez Okundu
| |

İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hüseyin Bekmez, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti

İl Jandarma" href="/tag/jandarma/"> Jandarma Komutanı Jandarma" href="/tag/jandarma/"> Jandarma Kıdemli Albay Hüseyin Bekmez, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti.

Melikgazi Belediyesinin hizmet kalitesinin ve etkinliğinin yüksek olduğunu ifade eden İl Jandarma" href="/tag/jandarma/"> Jandarma Komutanı Jandarma" href="/tag/jandarma/"> Jandarma Kıdemli Albay Hüseyin Bekmez, “Kayseri’de görev yapmaktan son derece mutluyum. Kayseri bir bölge şehri olup, Anadolu’nun adeta parlayan yıldızıdır. Kayseri kurum ve kuruluşların yöneticileri çok şanslı, çünkü belediyeler tüm kurumlar ile beraber, istişareli ve dayanışma içerisinde çalışarak hizmet için yarışıyorlar” dedi.

İl Jandarma" href="/tag/jandarma/"> Jandarma Komutanı Jandarma" href="/tag/jandarma/"> Jandarma Kıdemli Albay Sayın Hüseyin Bekmez ile bir çok toplantı ve törende beraber olduklarını bu süre içerisinde iyi ilişkiler içerisinde birlikte çalıştıklarını kaydeden Başkan Büyükkılıç ise, "Başta İl Jandarma" href="/tag/jandarma/"> Jandarma Komutanlığı olmak üzere Türk Silahlı Kuvvetlerin çeşitli kademelerinde bugüne kadar çok değerli hizmetleri bulunan Jandarma" href="/tag/jandarma/"> Jandarma Kıdemli Albay Sayın Hüseyin Bekmez‘e çalışmaları için teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

İl Jandarma" href="/tag/jandarma/"> Jandarma Komutanı Jandarma" href="/tag/jandarma/"> Jandarma Kıdemli Albay Hüseyin Bekmez’e Melikgazi İletişim Merkezi ile Scada Merkezini gezdiren Başkan Büyükkılıç, Melikgazi iletişim ile Scada Merkezi’nin çalışma sistemli hakkında bilgiler verdi.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.