İl Sağlık Müdürlüğü aylık il koordinasyon kurulu toplantısı Cizre’de gerçekleşti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İl Sağlık Müdürlüğü aylık il koordinasyon kurulu toplantısı Cizre’de gerçekleşti
01 Mar 2018 / Per 12:41
/ 16 Kez Okundu
| |

Şırnak İl Sağlık Müdürlüğünün her ay düzenli olarak yaptığı aylık il koordinasyon kurulu toplantısı Cizre Devlet Hastanesinde İl Sağlık Müdürü Nedim Uzun Başkanlığında gerçekleşti

Şırnak il/">İl Sağlık Müdürlüğünün her ay düzenli olarak yaptığı aylık il koordinasyon kurulu toplantısı Cizre Devlet Hastanesinde il/">İl Sağlık Müdürü Nedim Uzun Başkanlığında gerçekleşti.
Cizre Devlet Hastanesinde yapılan toplantıya Şırnak il/">İl Sağlık Müdürü Nedim Uzun, Kamu Hastaneleri Başkanı Uzman Dr. Esra Şahin, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Uzman Dr. Ersin Yüksel, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzman Dr. Ahmet Aksir, Halk Sağlığı Başkanı Uzman Dr. Egemen Ünal, devlet hastaneleri başhekimleri ve başhekim yardımcıları, ilçe sağlık müdürleri, Toplum Sağlığı Merkezleri (TSM) sorumlu hekimleri ile idari ve mali işler müdürleri katıldı.
Toplantıda, Şırnak merkez ve ilçelerinin yatırımları ve sağlık hizmetleri, Ac il Sağlık Hizmetleri Koordinasyonu (ASKOM) ve Karar Destek Sistemi’nden (KDS) elde ed ilen istatistik ver iler ve 2018 yılı için tespit ed ilen ihtiyaçlar görüşülüp değerlendir ildi. Ayrıca toplantıda; il dışı sevklerin değerlendir ilmesi yapılarak hastaların çevre illere sevkleri yapılmadan tedav ilerinin nasıl yapılab ileceği ile ilg ili görüş ve öner iler dinlendi, çözüm yolları konuşuldu.
Cizre’de gerçekleşen toplantıyla ilg ili kısa bir açıklama yapan Şırnak il/">İl Sağlık Müdürü Nedim Uzun, ”Şırnak’ta vatandaşlarımıza sağlık kurumlarında yönetici olan tüm idarec ilerin el birliği ile en iyi ve kaliteli sağlık hizmeti sunmanın mesai mefhumu gözetmeksizin gayreti içinde olacaklarını vurgulayarak "İdarec iler olarak amacımız sağlık tesislerimize müracaat eden vatandaşlarımızın memnuniyetini arttırmakla birlikte sağlık personelimize de kaliteli ve son teknolojiyle donanımlı cihazlarla en iyi şek ilde çalışma imkanları ver ilmelidir” dedi.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.