İlahiyat Fakültesi öğrencileri Gıda Bankası’nı gezdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İlahiyat Fakültesi öğrencileri Gıda Bankası’nı gezdi
14 Mar 2018 / Çar 17:12
/ 77 Kez Okundu
| |

Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof

Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Doğan, genel sekreter Bedrettin Gündoğdu ve bir grup öğrenci, Hayat Ağacı Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Gıda Bankası’nı ziyaret etti.
Belediye Başkanı Yardımcısı Ahmet Özaydın, daha önce görev yaptığı fakülteden gelen misafirlere eşlik ederek, Gıda Bankası’nın işleyişiyle ilgili bilgi verdi. Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Doğan, ihtiyaç sahiplerinin, hayır sahiplerinin bağışları ile Gıda Bankası’ndan eksiklerini tercihlerine göre aldığını belirterek, Hayat Ağacı Derneği’nin kurulmasına öncülük eden Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ile birlikte yardım faaliyetlerinde emeği ve katkısı olanlara teşekkür etti.
Gıda Bankası’nın yapısı ve işleyişiyle diğer illere örnek olduğunu belirten Başkan Yardımcısı Özaydın, sağ elin verdiğini sol elin görmeyeceği şekilde, ihtiyaç sahiplerinin Gıda Bankası’ndan düzenli olarak alışveriş yaptığını belirterek, Hayat Ağacı Derneği’nin, aylık 70-80 bin TL civarında gıda yardımı yapıldığını söyledi.
İlahiyat Fakültesi öğrencileri, Gıda Bankası’nın gıda, temizlik, giyim ve diğer reyonlarını yerinde gördükleri için memnuniyetlerini ifade ettiler.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.