İlçe nüfus şefliklerinde yer değişikliği

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
17 May 2019 / Cum 17:16
/ 48 Kez Okundu
| |

Adana’da Reşatbey Mahallesi’nde hizmet vermekte olan Seyhan Nüfus Şefliği ve Seyhan İlçe Nüfus Müdürlüğü Pasaport ve Sürücü Belgesi iş ve işlemleri Seyhan İlçe Nüfus Müdürlüğünde, Çukurova İlçe Nüfus Şefliği de Çukurova Kaymakamlığın zemin katında bulunan Çukurova İlçe Nüfus Müdürlüğünde hizmet verecek.

Adana Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İçişleri Bakanlığının T.C. Kimlik Kartı, Pasaport ve Sürücü Belgesi hizmetini kapsayan üçü bir yerde hizmet hedefini gerçekleştirmek üzere Seyhan İlçe Nüfus Müdürlüğüne bağlı bulunan Reşatbey Mahallesi’nde hizmet vermekte olan Seyhan Nüfus Şefliği ile Meydan Mahallesi’ndeki Eski İl Emniyet Müdürlüğünde hizmet vermekte olan Seyhan İlçe Nüfus Müdürlüğü Pasaport ve Sürücü Belgesi iş ve işlemleri 20 Mayıs 2019 tarihinden itibaren Seyhan Kaymakamlığının (Eski Vilayet) karşısında bulunan Seyhan İlçe Nüfus Müdürlüğünde birleştirilerek tüm iş ve işlemler (T.C. Kimlik Kartı, Pasaport ve Sürücü Belgesi) yeni görünüm ve konseptiyle Seyhan İlçe Nüfus Müdürlüğünde hizmet verecek.
Çukurova İlçe Nüfus Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren Kenan Evren Bulvarı üzerinde bulunan Çukurova İlçe Nüfus Şefliği de aynı kapsamda Çukurova Kaymakamlığın zemin katında bulunan Çukurova İlçe Nüfus Müdürlüğünde 20 Mayıs 2019 tarihinden itibaren hizmet verecek.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.