İlçeler konforlu ve uzun ömürlü yollara kavuşuyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İlçeler konforlu ve uzun ömürlü yollara kavuşuyor
10 Kas 2023 / Cum 16:14
/ 3 Kez Okundu
| |

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 13 ilçede sürdürdüğü yol çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar çerçevesinde Harran ilçe kırsalında çelik hasırlı uzun ömürlü beton yol uygulaması yapan ekipler vatandaşların konforlu ulaşımı için çalışıyor.

Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, bir taraftan 13 ilçede sathi kaplama asfalt çalışmaları program dâhilinde sürdürülürken bir taraftan da belirlenen grup yollarında çelik hasırlı uzun ömürlü beton yolları Şanlıurfa halkının hizmetine sunuyor.
Harran ilçesi kırsalında önemli bir geçiş güzergahı olan Tatlıca - Yukarı Ay - Türkoğlu - Kaymaklı - Yenice - Demirli - Aydıncık - Damlasu - Saide güzergahında beton yol çalışmalarını sürdüren ekipler, çelik hasırlı, uzun ömürlü ve dayanıklı olan beton yol uygulamasını sürdürüyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, güzergahlar belirli bir program dâhilinde konforlu bir yapıya kavuşturulurken vatandaşlara da standardı yüksek, rahat ulaşımın kapıları açılıyor.
Mahalle sakinleri, yazın tozdan dolayı etkilendikleri yollarının artık konforlu bir hale geldiğini belirterek Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkürlerini iletti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.