İlhan İrem'in FETÖ elebaşı Gülen ile ilgili yazdığı yazı gündeme oturdu!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İlhan İrem'in FETÖ elebaşı Gülen ile ilgili yazdığı yazı gündeme oturdu!
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
29 Tem, 2022 / Cum 15:10
/ 1.679 Kez Okundu
| |

Sanatçı İlhan İrem'in 1999 yılında FETÖ elebaşı Fethullah Gülen ile ilgili kaleme aldığı yazı yeniden gündeme geldi. İrem, yazıda kullandığı ifadelerden dolayı Gülen'e 100 milyon TL tazminat ödediğini duyurmuştu.

 "Anlasana", "Sürgün Gibi Masallarda" ve "Olanlar Olmuş" adlı eserlerin de aralarında olduğu çok sayıda şarkıya imza atan müzisyen ve şarkı sözü yazarı İlhan İrem, 67 yaşında hayatını kaybetti. İrem'in Fethullah Gülen ile ilgili 1999 yılında kaleme aldığı 'Mektup' isimli yazı yeniden gündem oldu.

Antalya'da yayınlanan Yeni İleri Gazetesi'nde "Barış" başlığıyla bir köşe yazısı yazan İrem yazısında "Sevgili Fetuş, seni çok özledik. Neredesin? Rakı içmezsin bilirim ama şiş kebabını, Boğaz'ı İstanbul'u hiç mi özlemedin?" ifadelerini kullandı. İrem, bu ifadelerinden ötürü Gülen'e 100 milyon TL tazminat ödediğini duyurmuştu. Sanatçı, Twitter hesabından "17 yıl önce.. Fethullah Gülen'in bir milyar TL. tazminat davası açtığı yazı" anonsuyla, aldığı cezaya ilişkin haberin linkini paylaşmıştı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.