İlkadım’da yollar gönülleri de birbirine bağlıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İlkadım’da yollar gönülleri de birbirine bağlıyor
21 Eyl 2017 / Per 17:13
/ 0 Kez Okundu
| |

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yol çalışmalarını yerinde incelemek için gittiği mahallelerde vatandaşların büyük ilgisi ve coşkusu ile karşılandı

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yol çalışmalarını yerin de incelemek için gittiği mahalleler de vatandaşların büyük ilgisi ve coşkusu ile karşılandı.
İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından devam e den yol çalışmalarını yerin de incelemek için Avdan, Çelikalan, Çanakçı, Bilmece ve Gürgendağ Mahallerine gi den İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok büyük bir teveccüh gösterildi. Yaz boyunca ara verme den devam e den yol çalışmalarında sa dece 5 mahalle de 30 km’lik yol yapımını tamamlayan İlkadım Belediyesi, ilçenin her noktasına eşit hizmeti götürmeyi sürdürüyor.

"Rahat bir nefes aldık"
Başkan Tok’u mahalle girişin de kalabalık bir gurupla karşılayan vatandaşlar, yapılan asfalt ve sathı kaplama çalışmaları ile yenilenen yolların ardından rahat bir nefes aldıklarını dile getirdiler. Herkese eşit ve adaletli hizmet prensibi ile uzak ve yakın mahalle ayrımı yapmadan çalışan Başkan Tok’un gönüllere de dokunan bu hizmetlerin den ötürü mahalle sakinleri teşekkür etti.

Tok: “Daha yapacak çok işimiz var"
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından verilen sözlerin bir bir yerine getirildiğini 3 yıla dev yatırımları ve büyük hizmetleri sığdırdıklarını kay de den Başkan Tok, daha yapılacak çok işlerinin olduğunu kay detti. İlkadımlıların samimi ve coşkulu karşılamaları sonrası duygulu anlar yaşayan Tok, çalışmaları yerin de incelerken vatandaşlarla buluşmanın da son derece önemli olduğunu vurguladı.

"Gücümüzü millet daima hizmet"
"Gücümüzü ve sinerjimizi halktan alıyoruz" diyen Başkan Tok şöyle konuştu: “Biz millete hizmet etmek için bu görevlere geldik. Milletin hizmetkârı olarak vatandaşlarımızın mutluluğu için çalışıyoruz. Milletimizin derdiyle dertleniyoruz. Bunun söz de kalmaması için gece gündüz, uzak yakın deme den çalışıyoruz. 3 yılda sa dece bu 5 mahallemize 10 bin ton sıcak asfalt döktük. Eski den bu mahallelerimize uzak deniyordu ama biz uzakları yakın ettik. Yol çalışmalarımızın dışında bu mahallelerimizin tamamına yeni çeşmeler yaparak hem köklü bir geleneğimizi sürdürüyor hem de hemşehrilerimizi doğal su ile buluşturuyoruz. Camilerimizin bakım ve yenileme çalışmalarını ara verme den sürdürüyoruz. Bu kadar çabanın sonunda da en büyük ödülü hizmetkârı olduğumuz vatandaşımızdan hayır duaları ve teşekkürleri ile alıyoruz. Bu sıcak ve coşkulu karşılama için ve teveccühleri için İlkadımlı kar deşlerime canı gönül den teşekkür e derim.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.