İmamoğlu’nda altyapı çalışmasının yüzde 50’sini tamamlandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İmamoğlu’nda altyapı çalışmasının yüzde 50’sini tamamlandı
07 Şub 2018 / Çar 10:43
/ 14 Kez Okundu
| |

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, İmamoğlu ilçesinde 120 kilometrelik yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarının yapımını sürdürüyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, İmamoğlu ilçesinde 120 kilometrelik yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarının yapımını sürdürüyor.
ASKİ’den yapılan açıklamaya göre, 7 ay önce çalışmalara başlayan ekipler, projenin yaklaşık yüzde 50’sini tamamladı. 100’lük, 1200’lük ve 1400’lük olmak üzere üç ayrı boru döşeyen ekipler, yağmursuyu hatlarına ızgara bağlantılarını da gerçekleştiriyor.
Bölgede çalışan 8 ayrı ekip, yılsonuna kadar projeyi tamamlayacak. Projenin tamamen bitmesiyle birlikte ilçenin alt yapı sorununun büyük bir kısmı ortadan kalkacak.
ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu’da yaptığı açıklamada, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün, belediye başkanlığı görevine seçildikten sonra İmamoğlu’na gerçekleştirdiği ilk ziyaretinde ilçenin alt yapı sorununun ortadan kaldırılacağına dair vatandaşlara verdiği sözü yerine getirmek için çalıştıklarını söyledi. Oprukçu, “Göreve geldiğimiz 2014 yılının Mart ayı itibariyle Adana şehir merkezi başta olmak üzere tüm ilçelerimizin her türlü sorun ve sıkıntısını çözmek ve proje üretmek adına ciddi çalışmalarımız ve büyük önem arz eden projelerimiz hayata geçti. Bundan sonra da yine Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü’nün talimatları doğrultusunda yarının Adanasını inşa etmek için durmadan, yılmadan ve usanmadan çalışacağız” dedi.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.