İncirliova Belediyesi’nden lokma hayrı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İncirliova Belediyesi’nden lokma hayrı
06 Şub 2024 / Sal 14:05
/ 0 Kez Okundu
| |

İncirliova Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremde hayatını kaybeden vatandaşlar ve Miraç Kandili nedeniyle lokma hayrı yaptı.


İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen asrın felaketi olarak tabir edilen depremde hayatını kaybeden vatandaşların hayrına ve Miraç Kandili vesilesiyle lokma hayrı gerçekleştirdi.

İncirliova Belediyesi önünde gerçekleştirilen lokma hayrına İncirliova Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Ali Kaykı, MHP İncirliova İlçe Başkanı Polat Tanrıkulu, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Depremin ardından İncirliova’ya yerleşen depremzedeler de lokma hayrına katıldı. Okunan Kur’an-ı Kerim ve ilahilerin ardından dua yapıldı.

‘6 Şubat yüreğimizde derin izler bıraktı’
6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle anan Başkan Kaya, “Yüreğimizde derin izler bırakan 6 Şubat 2023 tarihli deprem felaketinin yıl dönümünde, kaybettiğimiz canların tarifsiz hüznünü bir kez daha yüreğimizde hissediyoruz. 2023 yılı bizlere, milletçe hiçbir zaman unutamayacağımız bir acı bıraktı. 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dilerken, böylesi bir felaketin ne ülkemizde ne de dünyada bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın mübarek Miraç Kandili’ni de kutluyorum” dedi.

Depremde yakınlarını kaybetti
Depremde yakınlarını kaybeden Cuma Alagöz, “Ülke olarak asrın felaketini yaşadık. Allah’ım bir daha böyle bir felaket millete yaşatmasın. Ben deprem bölgesinde değildim ama sanki oradaymışım gibi yaşadım. Elbistan’daki akrabalarımı kaybettim. Elbistan merkezli ikinci depremde kardeşim enkazın altında kaldı. Daha sonra sağ olsun ekipler kurtardı. Depremde şehirler yok oldu. Bol bol dua edip yardım göndermeye çalıştık. Cenabı Allah inşallah bu devlete, millete böyle acılar bir daha yaşatmaz” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.