İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi’ne geri sayım başladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi’ne geri sayım başladı
15 Mar 2018 / Per 14:08
/ 52 Kez Okundu
| |

İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliğiyle düzenlenecek İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul’da gerçekleştirilecek

İstanbul Aydın Üni versitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliğiyle düzenlenecek İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zir vesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul’da gerçekleştirilecek.
Türk mühendisliğinin dünyada hak ettiği yeri almasını hedefleyen, küresel rekabet gücüne ulaşıp fark oluşturmak isteyen kurum ve kuruluşlar, akademisyenler, STK’lar ve özel sektörden duayenlerin buluşacağı zir vede, inşaat teknolojileri ile ilgili en çağdaş bilgiler, futuristik teknolojiler, inovatif çalışmalar, teori ve uygulama alanındaki son yenilikler ele alınacak.
Türk mühendislik çalışmalarının dünyada hak ettiği yeri almasını hedefleyen, küresel rekabet ortamında farkını ortaya koymak isteyen kurumların bir araya geleceği ve bu yıl ilki düzenlenecek zir venin açılış konuşmalarını İstanbul Aydın Üni versitesi adına Müte velli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın, Mühendisler Vakfı adına Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mühendis Yusuf Erkoç, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı adına Dr. Erdoğan Bayraktar yapacak. İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zir vesi’nde mühendislik alanındaki son teknolojiler doğrultusunda üni versite ile özel sektör işbirliğinin arttırılmasına yönelik çözüm önerileri sunulacak.
Yapı sektöründe nano teknoloji dönemi
Özel sektör ve akademik çevreden 200’ü aşkın kişinin katılacağı zir vede yapı, mimari ve bilimde kuşaklar arasındaki köprü durumunda olan mühendisliğe genel bakış, Türk Mühendisliği’nin gelişmesinde teknolojinin önemi ele alınacak. İnşaat teknolojilerindeki son buluşlar, bilgi teknolojilerinin yapı sektöründe ve mühendislikte önemi, Endüstri 4.0 teknolojilerinde inşaat uygulamaları, yapılarda çok boyutlu modellemenin önemi, nano partikül teknolojisiyle ekolojik binalara dünyadan örneklerin sunulacağı zir vede, üni versitelerdeki mühendislik eğitimi ve uygulama yeterliliği gibi pek çok konuya yer verilecek.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.