İpekyolu Belediyesinden şişme oyun parkı hizmeti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İpekyolu Belediyesinden şişme oyun parkı hizmeti
18 Ara 2017 / Pzt 09:26
/ 41 Kez Okundu
| |

Van’ın İpekyolu Belediyesi, yaz aylarında kırsal mahallelerdeki okullarda hizmete sunduğu şişme oyun parklarını bu kez merkezdeki okulların spor salonlarına taşıdı

Van’ın İpekyolu Belediyesi, yaz aylarında kırsal mahallelerdeki okullarda hizmete sunduğu şişme oyun parklarını bu kez merkezdeki okulların spor salonlarına taşıdı.
İpekyolu Belediyesinden yapılan açıklamada, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleşen proje çerçevesinde, şişme oyun parkının Kazım Karabekir Lisesi kapalı spor salonunda kurulduğu belirtilerek, “3 çeşit oyun parkurundan oluşmakta ve her hafta salı-çarşamba günleri 08.00 -17.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Daha çok çocuğun faydalanabilmesi amacıyla belediyemize ait ücretsiz servisler civar okullardaki öğrencileri okullarından alıp tekrar okullarına bırakmaktadır. Bu uygulama ile Hüsrev Paşa İlkokulundan bin 300, İlknur Ilıcalı İlkokulundan 700, Vankulu İlkokulundan 800 ve Rekabet Kurumu İlkokulundan bin 100 öğrenci şişme oyun parkından faydalanma imkanı buldu. Kış ayları b oyunca ilçemizdeki diğer spor salonlarına da kurulumu yapılacak şişme oyun parkımızdan ücretsiz servis hizmetiyle merkezdeki tüm ilk ve ortaokul öğrencilerinin faydalanması hedefleniyor” denildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.