İşgal altındaki Suriyeliler Zeytin Dalı Harekâtına destek gösterisi yaptı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
21 Şub 2018 / Çar 17:22
/ 27 Kez Okundu
| |

Ayrılıkçı terörist milislerin kontrolündeki Azez şehri yakınlarında bulunan Seleme ahalisi dün sokaklara çıkarak Zeytin Dalı Harekâtına destek gösterisi yaptı

Ayrılıkçı terörist milislerin kontrolündeki Azez şehri yakınlarında bulunan Seleme ahalisi dün sokaklara çıkarak Zeytin Dalı Harekâtına destek gösterisi yaptı.
Ellerinde Suriye ve Türk bayrakları ile sokaklara çıkan halk, Türk ordusu ve ÖSO’yu destekleyen sloganlar attı, terör örgütünün işgali altında bulunan Seleme Havaalanı, Ayn Dukne, Kef Nasih köylerinin de ÖSO tarafından kurtarılmasını istedi.
Arap Dünyası ve Batı dünyasına da çağrıda bulunan göstericiler, mültecilerin evlerine geri dönmelerinin sağlanmasını, rejim güçleri tarafından muhasara altında tutulan silahsız masum Doğu Gota halkının bombalanmasının da durdurulmasını istedi.
Zeytin Dalı Harekâtıyla gangsterlerin yenileceğini söyleyen bir aktivist, “Biz de zeytin dalıyız. Son terörist yok oluncaya kadar Zeytin Dalı Harekâtı sürsün. Türk ve Suriye kardeşliği hep sürecek. PKK’nin işgali altındaki insanlar dünyanın seslerini duymasını istiyor. Burada evlerinden zorla çıkarılmış yüzbinlerce insan var. Zeytin Dalı Harekâtı haklı ve temiz bir harekettir. Bu hareketi kötülemek isteyenler Irak veya Gota’dan yalancı fotoğraflar getiriyorlar. Zeytin Dalı Harekâtını tenkit edenler yüzbinlerce insan zorla evlerinden çıkartılırken neredeydi? Doğu Gota’da yüzlerce masum insan çocuk rejim kuvvetleri tarafından bombalanırken niye sesleri çıkmıyor?” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.