İskenderun Sahil Cami’nde peyzaj çalışmaları

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İskenderun Sahil Cami’nde peyzaj çalışmaları
19 Ara 2017 / Sal 10:39
/ 69 Kez Okundu
| |

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Sahil Cami projesi kapsamında yapımı devam eden Nihal Atakaş Camii inşaat alanındaki peyzaj çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Sahil Cami projesi kapsamında yapımı devam eden Nihal Atakaş Camii inşaat alanındaki peyzaj çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Sahil Cami projesinin hızla devam ettiğini belirterek, en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.
Cami çevresinde peyzaj çalışmalarının başlayacağını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Nihal Atakaş Camie inşaatı minarelerinin yapılması ile tamamlandı. Titanyum ile üst kısımları kaplandı. Kubbe kısmı da kaplandı. Bahçe duvarı çekildi. Şadırvan yapımı devam ediyor. Şimdi cami dış ve iç cephesine beyaz mermer döşeniyor. Nihal Atakaş Camii projesi bittiğinde kente ayrı bir güzellik katacak. Devam eden tüm çalışmaların yanı sıra çevre düzenlemesi ile sahile uyumlu bir peyzaj çalışması yapılacak. Bu konuda ekipler koordineli bir şekilde çalışıyor. Caminin yapımını üstlenen hayırsever işadamımız Recep Atakaş’a çok teşekkür ediyoruz. İnşallah en kısa sürede camimiz tamamlanacak” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.