İskilip 4. Dolma, Turşu ve Çilek Festivali başladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İskilip 4. Dolma, Turşu ve Çilek Festivali başladı
31 Ağu 2023 / Per 16:58
/ 32 Kez Okundu
| |

İskilip Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Dolma, Turşu ve Çilek Festivali başladı.

Yöresel ürünler pazarı’nın açılışıyla başlayan program yarışmalarla devam etti. Festival etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen en yavaş bisiklet sürme yarışı büyük ilgi gördü. Renkli görüntülere sahne olan yarışma sonunda Berat İnce birinci oldu. Dereceye giren çocuklara Belediye Başkanı Ali Sülük tarafından çeşitli hediyeler verildi. Festivalin ilk günü akşam saatlerinde düzenlenen halk konseri ile sona erdi. Konserde sahne alan Hüseyin Kağıt, seslendirdiği Ankara havaları ile unutulmaz bir gece yaşattı.
Konser sonrası bir açıklama yapan İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, bu 4. düzenlenen Dolma, Turşu ve Çilek Festivali’nin artık geleneksel hale geldiğini belirterek, her geçen yıl zenginleştirdikleri festival programına ilçenin tanıtılmasına da katkı sağlamaya çalıştıklarını söyledi.
Önümüzdeki yıl yapılacak olan Mahalli idareler seçimlerinde yeniden aday olacağını da açıklayan Başkan Sülük, “Belediyeyi çok iyi durumda teslim almadık. Ancak mevcut imkanlarla yapılabilecek en güzel belediyeciliği yapmaya çalıştık. Bütün imkanları seferber ederek hala da en güzel hizmetleri yapmaya devam ediyoruz. Görev süremiz boyunca bir çok engelle karşılaştık. Yaşanan engellerin birçoğumuz farkındayız. Ama alnımızın akıyla bütün sıkıntıları atlattık. Şuanda karşınızdayım ve bundan sonra da olmaya devam edeceğim. Önümüzdeki dönem görevi bırakacağıma dair söylentiler var. Önümüzdeki dönemde Allah’ın izni ile tekrar belediye başkanlığına adayım” dedi.
Festival açılışına Boğazkale Belediye Başkanı Mesut Ocaklı, AK Parti İskilip İlçe Başkanı Yusuf Kaya, MHP İskilip ilçe Başkanı Ali Alıcı, davetliler ve vatandaşlar katıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.