İsmail Sargın’ın oksijen patlaması sonucu ambulansta hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma başlatıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
07 Eki 2017 / Cmt 12:26
/ 85 Kez Okundu
| |

Sağlık Bakanlığı, Burdur’da ambulansla nakil yapılırken oksijen tüpü patlaması sonucu hasta İsmail Sargın hayatını kaybetmesi ile ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı

Sağlık Bakanlığı, Burdur’da ambulansla nakil yapılırken oksijen tüpü patlaması sonucu hasta İsmail Sargın hayatını kaybetmesi ile ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.
Burdur’da hasta İsmail Sargın, ambulansla nakil yapılırken oksijen tüpü patlaması sonucu hayatını kaybetti. Olayda yanık tespit edilen hasta yakını ve ambulans personeli Burdur Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Sağlık Bakanlığından olayla ilgili yapılan açıklamada, "Yaşanan üzücü olayla ilgili Burdur İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından idari inceleme, savcılık tarafından da adli soruşturma başlatılmıştır. Yapılacak inceleme sonucunda ihmal ya da kusuru olanlar hakkında gerekli yasal işlemler uygulanacaktır. Üzücü olay sonucu vefat eden İsmail Sargın’a Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz. Olayda araç içinde bulunan ve yaralanan hasta yakını ve sağlık personelimize acil şifalar diliyoruz" denildi.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.