Isparta Valisi Günaydın’dan Milli duygu vurgulu yeni yıl mesajı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Isparta Valisi Günaydın’dan Milli duygu vurgulu yeni yıl mesajı
29 Ara 2017 / Cum 13:10
/ 36 Kez Okundu
| |

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, yayımladığı yeni yıl mesajı ile 2017’de yapılan milli ve ekonomik çalışmalar için teşekkürde bulunarak, aynı başarı ve sonuçların artarak 2018’de de sürmesi temennisinde bulundu

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, yayımladığı yeni yıl mesajı ile 2017’de yapılan milli ve ekonomik çalışmalar için teşekkürde bulunarak, aynı başarı ve sonuçların artarak 2018’de de sürmesi temennisinde bulundu.
Isparta Valisi Şehmus Günaydın, yılbaşı öncesinde bir mesaj yayımladı.
“Değerli Ispartalı hemşehrilerim, mutluluk ve hüzünlerin yaşandığı bir yılı daha geride bırakıyoruz” diyerek başlayan Isparta Valisi Günaydın yayımladığı mesajda, “Her türlü saldırıya karşılık ülkemiz ve milletimiz 2017 yılında ecdadından aldığı güçle her türlü zorluğun üstesinden gelmeyi başarmıştır. Bütün ihanet ve terörist saldırılarla büyük bir kararlılıkla ve başarı ile mücadele eden kahraman milletimiz, aynı zamanda başta ekonomi olmak üzere birçok alanda da tarihi başarılara imza atmıştır. İlimizde siyasilerimiz, sivil toplum örgütlerimiz, özverili çalışan arkadaşlarımız, çalışan gazetecilerimiz, fedakâr Ispartalı hemşehrilerimizle birlikte başta turizm, tarım, sanayi, eğitim, sağlık, ulaşım ve birçok alanda takım oyunu oynayarak önemli projeler hizmete sunulmuş ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilmiştir. Bu katkı ve çalışmalarından dolayı destek olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
“Yürekten inanıyorum”
Sözlerine 2018 yılı temennileriyle devam eden Vali Günaydın, “2018 yılında da, tarihimizden aldığımız gücü, sürekli değişen, gelişen dünya şartlarının sağladığı fırsatlarla birleştirdiğimizde, Ülkemiz ve İlimiz için hizmet ve yaşam kalitesinin daha da artacağı, başarılı bir yıl olacağına yürekten inanıyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, bu cennet vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin yakınlarının, kahraman gazilerimizin, 15 Temmuz hain kalkışma sırasında şehadet mertebesine ulaşan demokrasi şehitlerimizin yakınlarının, Ispartalı hemşehrilerimizin, İlimizde bulunan misafirlerimizin, çalışma arkadaşlarımın, çalışmalarımıza katkı ve destek veren basın mensuplarımız ile aile ve yakınlarının, yeni yılını en samimi duygularımla tebrik ediyor, 2018 yılının ülkemize ve milletimize sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.