Isparta’da bin 146 aile Gıda ve Giyim Bank’tan yararlanıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Isparta’da bin 146 aile Gıda ve Giyim Bank’tan yararlanıyor
29 Ara 2017 / Cum 13:00
/ 56 Kez Okundu
| |

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, belediyenin kurduğu ve şehirde maddi imkanı olmayan bin 146 aileye her ay düzenli olarak 150 liralık alışveriş imkânının sunulduğu Gıda ve Giyim Bank’ta incelemelerde bulundu

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, belediyenin kurduğu ve şehirde maddi imkanı olmayan bin 146 aileye her ay düzenli olarak 150 liralık alış veriş imkânının sunulduğu Gıda ve Giyim Bank’ta incelemelerde bulundu.
Gıda ve Giyim Bank’tan alış veriş yapan vatandaşlarla da konuşup taleplerini alan Başkan Günaydın , merkezin mevzuata uygun olarak gerçek ihtiyaç sahiplerimizin gelerek alış veriş yapabildiği bir yer olduğunu söyledi. Uzun yıllardır hayal ettiği bir konu olan Gıda ve Giyim Bank’ın iki senedir hizmet verdiğini hatırlatan Günaydın " Bu hayal de gerçekleşti. Vatandaşlarımızın rencide olmaması, sevinerek gitmesini amaçlıyoruz. Vatandaşlarımızın sadece buradan alış veriş yapabilmesi için ihtiyaç sahibi olup olmadığına bakıyoruz. Kimsin, nesin, hangi partidensin, Müslüman mısın, değil misin şeklinde bir soru şeklimiz burada yok. Isparta’da yaşıyorsa, başka dinden vatandaş bile şatları uyuyorsa buradan göğsünü gere gere verdiğimiz kart ile alış verişini kendi seçerek yapabiliyor. Biz vermiyoruz, kendisi alacağını seçiyor. Gıda Bank konusunda hassasız. Burayı kurmakla kalmıyoruz ve her zaman denetliyoruz. Kıyafetleri de en iyi şekilde seçmeye çalışıyoruz. Kıyafeti de vatandaşımız beğenerek, deneyerek alacak. Çalışmalarımızı her geçen gün geliştiriyoruz, iç kıyafeti dahil tüm kıyafetlerini de buradan karşılayabilecek. İnşallah Isparta’mıza bu güzel olay hayır, uğur bereket getirsin, insanlarımız rahat yaşasın istiyoruz” " dedi.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.