Isparta’da şehit aileleri için ücretsiz organizasyon hizmeti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Isparta’da şehit aileleri için ücretsiz organizasyon hizmeti
05 Mar 2018 / Pzt 14:51
/ 47 Kez Okundu
| |

Isparta özel bir organizasyon firması şehit çocuklarının doğum günü, sünnet, nişan ve düğün gibi etkinliklerini ücretsiz bir şekilde yapacak

Isparta özel bir organizasyon firması şehit çocuklarının doğum günü, sünnet, nişan ve düğün gibi etkinliklerini ücretsiz bir şekilde yapacak. Firma yetkililileri Ruzin Azerhan ve Osman Güler, "Şehitlerimizin çocukları bizim çocuğumuzdur. İstedikleri organizasyonların tüm bedeli babaları tarafından ödendi" dedi.
Duygulandıran bir çalışmaya imza atan firma yetkilileri Ruzin Azerhan ve Osman Güler, 20 yıllık tecrübenin son 7 yılını Ispartalı vatandaşlar ile paylaştıklarını belirterek, "Bugüne kadar milli ve manevi değerlerimizi gözeterek işlerimizi organize ettik. Son zamanlarda ülkemiz zor günlerden geçiyor. Gerek Afrin’de, gerek yurt içinde görev yapan şerefli ordumuzun verdiği mücadeleyi destekliyoruz ancak bu vatanın evlatları olarak ‘Elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor’ diyenlerden olmak istemedik. Yapacak çok şey var. Onlar canları pahasına bölünmez bütünlüğümüz için mücadele verirken bizlerde manevi birliğimizi ayakta tutabilmek düşüncesi ile evlatlarını, can parçalarını bizlerin rahat ve huzur içinde yaşayabilmemiz için toprağa veren şehit ailelerimiz için bir organizasyon başlattık. Şehit çocuklarımızın doğum günlerini, pastası ikramları palyaçolar ister evlerinde isterlerse mekanda ve sünnet düğünlerini tahtı, süslemesi, palyaçolar, davetiyesi, dilerse kıyafeti, şehit kardeşlerinin kına, nişan, düğün törenlerini davetiye, süsleme, kına tahtı, gelin masası, yürüyüş yolları, müzisyen gibi hiçbir ücret talep etmeden layığı ile organize etmeye karar verdik.”

“Bu bir yardım kararı değildir”
“Şehit ailelerimiz hiçbir yardıma muhtaç değildir” diyen işletme yetkilileri Azerhan ve Güler, "Onlar bize emanettir, başımızın tacıdır. Bizler onların yerlerini dolduramazsak da evladı, kardeşiyiz. Bir kutlama veya düğün yapacaklarsa ailece yapacağız. Bizim yaptığımız, kesinlikle bir yardım değildir, ailemizin en özel gününde işin bir ucundan hatta onlara iş bırakmaksızın tutmaktır. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi Başkanı Musa İrez’le görüştük, ailelerimiz dernek üzerinden bizlere ulaşabilirler" diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.