İsrail zulmüne karşı, İsveç’ten Filistin’e yürüyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İsrail zulmüne karşı, İsveç’ten Filistin’e yürüyor
21 Mar 2018 / Çar 15:55
/ 33 Kez Okundu
| |

İsrail’in Gazze’de yaptığı zulmü protesto etmek isteyen İsveçli genç Benjamin Ladraa, Filistin’e yürüyüş başlattı

İsrail’in Gazze’de yaptığı zulmü protesto etmek isteyen İsveçli genç Benjamin Ladraa, Filistin’e yürüyüş başlattı. 8 ayda 3 bin kilometreden fazla yol kat eden Ladraa, İstanbul’a ulaştı.
Yahudi asıllı İsveçli öğrenci Benjamin Ladraa İsrail’in zulmüne ve işgaline dünya kamuoyunun dikkatini çekmek için 15 Ağustos 2017’de yollara düştü. İsveç’ten Filistin’e yürüyüş başlatan Ladraa, birçok ülkeyi geçerek Türkiye’ye ulaştı. İstanbul’a gelen genç İsveçliye burada bir Filistinli arkadaşı da eşlik etti. Yol boyunca geçtiği ülkelerde çektiği videoları da sosyal medyada paylaşan Ladraa, toplamda 5 bin kilometreden fazla yol yapacağını söyledi.
Kişisel eşyalarını bir bebek arabasında taşıyarak yol kateden Ladraa, İstanbul’da İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine konuştu.
Yaklaşık 8 aydır yürüdüğünü ifade eden İsveçli genç, "Şimdiye kadar 3 bin kilometreye kadar ulaştık. Genelde yürüyerek gidiyorum. Almanya’ya geçerken bir gemiye bindim. Türkiye’den Mısır’a geçerken de bir gemiye bineceğim. Filistin davası için yürüyorum. Filistinlilerin yaşadıklarına insanların dikkatini çekmek istiyorum. Ben bunu Filistin için yapıyorum özellikle Gazze için" dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.