İstiklal Marşımızı En Güzel Okuma Yarışması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İstiklal Marşımızı En Güzel Okuma Yarışması
05 Mar 2018 / Pzt 15:48
/ 19 Kez Okundu
| |

Özel Samsun Final Okullarında geleneksel hale gelen ve bu yıl altıncısı düzenlenen "İstiklal Marşımızı En Güzel Okuma Yarışması” okulun konferans salonunda gerçekleştirildi

Özel Samsun Final Okullarında geleneksel hale gelen ve bu yıl altıncısı düzenlenen " İstiklal Marşımızı En Güzel Okuma Yarışması” okulun konferans salonunda gerçekleştirildi.
Öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla gerçekleşen programda 3 ve 4. sınıflar bir kategoride, 5, 6 ve 7.sınıflar ayrı bir kategoride yarıştı. Bazen coşkulu bazen de duygusal anların yaşandığı yarışma sonunda jüriyi oluşturan edebiyat öğretmenlerinin değerlendirmelerine göre 1. kategoride 4-B sınıfından Rana Güzel, 2. kategoride ise 6-B sınıfından Nehir Okul birinciliği elde etti. Yarışma sonunda bir konuşma yapan İlkokul Ortaokul Müdürü Tekin Aslan, bu yıl ki yarışmayı Afrin şehitlerine ithaf ettiklerini söyledi. Aslan, jürinin değerlendirmesi sonucu 1.olan öğrencileri kutladı. Bunun diksiyon, tonlama, vurgu vb. teknik bir değerlendirme olduğunu ifade eden Aslan, İstiklal Marşı’nın on kıtasını topluluk karşısında tüm ruhuyla ezbere okumanın başlı başına birincilik olduğunu söyleyerek tüm öğrencileri ve emeği geçen öğretmenleri tebrik etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.