İyi Dersler Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bağkale: “Okullarımızla ilgili yapılan ankette yüzde 90’ın üzerinde memnun kalındığını öğrendik”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İyi Dersler Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bağkale:  “Okullarımızla ilgili yapılan ankette yüzde 90’ın üzerinde memnun kalındığını öğrendik”
17 Ara 2017 / Paz 10:05
/ 70 Kez Okundu
| |

Kayseri’de 2016-2017 eğitim öğretim yılında hizmete giren İyi Dersler Okulları, tecrübeli kadrosu ile eğitime devam ediyor

Kayseri’de 2016-2017 eğitim öğretim yılında hizmete giren İyi Dersler Okulları, tecrübeli kadrosu ile eğitime devam ediyor. İyi Dersler Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bağkale, “ Okullarımızla ilgili yapılan ankette yüzde 90’ın üzerinde memnun kalındığını öğrendik” dedi.
Kayseri’de 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında hizmete açılan İyi Dersler Okulları, eğitim hayatına devam ediyor. Okulun kuruluş hikayesini anlatan İyi Dersler Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bağkale, “2013 yılında kendi eğitim müessesimizi kuralım istedik. Geçtiğimiz sezonda bu da bize kısmet oldu. İyi dersler ile eksen yayıncılık merkezli olan İyi Dersler eğitim kurumları ile Kayseri’de iki okulu hizmete açtık. Kayseri’de ilkokul ve ortaokul ayrı olmak üzere, 525 öğrenci ortaokul ve 400 ilkokul öğrenci kapasiteli bir bina yaptık. Okulumuzun bahçeleri ve tesisleri mevcuttur. 2016-2017 eğitim sezonuna yetişti ve eğitim hayatına başladık. Gelen rağbeti Kayserimiz de görmüş olduk. Önümüzde ki yıl sistemi daha oturmuş, yerleşmiş ve içeriği ile donatılmış, tecrübesini ortaya koymuş bir okul olarak Kayseri’de devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Okullarda, ulusal ve yerel gücü birleştirdiklerini kaydeden Bağkale, “ Okullarımızda, 23 yıllık Eksen Yayıncılığın tecrübesi vardır. Sektörde okullaşma konusunda İyi dersler adı altında Türkiye piyasasına girdi. 2015 yılında İyi dersler markası adı altında hizmet vermeye başladı. 2016-2017 yılında İstanbul, Antalya, Kayseri, Diyarbakır, Aydın ve İzmir’de okul açma sürecine girerek okullar açtı. Türkiye genelinde 8 okul vardır. Bizde onlarla beraber ulusal bir markanın gücü, Kayseri’de yıllarca eğitime hizmet vermiş olan Çözüm dershanesi, Nehir Dershanesi ve Burhan Yayın Dağıtım konseptiyle İyi Dersler okulumuzu açtık. Gelecek te ana okul, ilkokul ve ortaokulla başladığımız bu hizmete önümüzde ki yılda lise ile taçlandırıyoruz” şeklinde konuştu.
İyi Dersler Okullarının eğitim ve öğretim olarak kendine özgü bir çalışması olduğunu kaydeden Başkale, “Eğitim ve öğretim olarak genel merkezimizin kendine özgü bir çalışması var. AYDD dediğimiz bir model vardır. Akademik gelişim, yetenek gelişimi, değerler ve eğitim gelişimi ve dil eğitimi üzerine kurulmuş olan ve çalışılmış olan kendine özgü bir eğitim tarzı ile hizmet vermekteyiz. Kayserimizde bu ilgi ciddi anlamda oturmuş durumdadır. Anketlerde yüzde 90 üzerinde memnuniyet anketi aldık. Genel merkezimizin aramaları sonucunda ulaştığımız bu anketlerde bizi gerçekten gururlanırdı. İnşallah geleceğe iyi bakıyoruz ve önümüzde ki sezonda İyi Dersler Kayseri’de coşacak” diye konuştu.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.