İyilik Ailesi, Ahlatlı çocukların gönüllerini ısıttı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İyilik Ailesi, Ahlatlı çocukların gönüllerini ısıttı
25 Ara 2022 / Paz 10:43
/ 41 Kez Okundu
| |

Türkiye’nin 81 ilinde ve dünyada 14 ülkede faaliyetlerde bulunan İyilik Ailesi üyeleri, Bitlis’in Ahlat ilçesindeki çocuklara kışlık mont ve bot yardımında bulundu.

Ahlat’ta yaşayan İlyas Hakverdioğlu, maddi imkanı olmayan öğrenciler için arkadaşları olan iş adamı İlyas Adabağ ile Mustafa Şahin’den yardım istedi. Hakverdioğlu’nun talebine kayıtsız kalmayan İyilik Ailesi oluşumu üyesi İlyas Adabağ ile Mustafa Şahin, temin ettikleri mont ve botları Ahlat’a gönderdi.
Arkadaşlarının gönderdiği yardımları maddi imkanı olmayan öğrencilere dağıtan Hakverdioğlu, öğrencilerin mutluluğuna şahit olduğunu aktardı. Hakverdioğlu, “Mahallemizde bulunan ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimizin durumlarını Ankara’da yaşayan iş insanı arkadaşlarıma ilettim. Onlar da sağ olsunlar bizleri kırmadılar ve 40 çift kışlık bot ile 50 tane kışlık mont gönderdiler. Allah eksikliklerini vermesin. Allah onlardan razı olsun. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.
Öte yandan, iş insanlarının kendisine gönderdiği akülü aracına kavuşan yürüme engelli Burcu Elçi ise iş adamı İlyas Adabağ ve Mustafa Şahin’e teşekkür etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.