İZBAN’da Menemen-Aliağa seferleri gece yapılmayacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İZBAN’da Menemen-Aliağa seferleri gece yapılmayacak
28 Şub 2018 / Çar 13:29
/ 72 Kez Okundu
| |

İzmir’de şehir içi banliyö treni İZBAN’da bugünden itibaren bir hafta boyunca her gün saat 23:25’teki Menemen-Aliağa ile saat 23:43’teki Aliağa-Menemen seferleri yapılamayacakken, her iki yöne ek otobüs seferleri konulacak

İzmir’de şehir içi banliyö treni İZBAN’da bugünden itibaren bir hafta boyunca her gün saat 23:25’teki Menemen-Aliağa ile saat 23:43’teki Aliağa-Menemen seferleri yapılamayacakken, her iki yöne ek otobüs seferleri konulacak.
Günde binlerce insanın kullandığı ve şehir içi trafiğin yükünü çeken İzmir Banliyö Treni yol çalışması sebebiyle 28 Şubat Çarşamba akşamından itibaren saat 23:25’teki Menemen-Aliağa ile saat 23:43’teki Aliağa-Menemen seferleri yapılmayacak.

Ek otobüs seferleri
Uygulamanın bir hafta boyunca devam edeceğini duyuran İZBAN A.Ş Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:
Menemen-Aliağa arasındaki bölgede 28 Şubat 2018 Çarşamba gününden itibaren saat 23.00’ten sonra yol çalışması yapılacak. Yaklaşık bir hafta sürmesi beklenen çalışmalar sırasında her gün saat 23:25’teki Menemen-Aliağa ile saat 23:43’teki Aliağa-Menemen seferlerimiz yapılamayacak.
Aynı saatlerde ESHOT, Aliağa ve Menemen istasyonlarından her iki yöne ek otobüs seferleri düzenleyecek.”





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.