Jandarmanın trafik denetimlerine Vali Tutulmaz da katıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Jandarmanın trafik denetimlerine Vali Tutulmaz da katıldı
07 Şub 2018 / Çar 17:04
/ 116 Kez Okundu
| |

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı’nın Ankara-Afyonkarahisar karayolunun Susuz Kavşağı’ndaki denetimlerine Vali Mustafa Tutulmaz da katılarak bazı vatandaşların GBT’sini sorguladı

Afyonkarahisar İl Jan darma Komutanlığı’nın Ankara-Afyonkarahisar karayolunun Susuz Kavşağı’n daki denetimlerine Vali Mustafa Tutulmaz da katılarak bazı vatan daşların GBT’sini sorguladı.
Kentin huzur ve güvenliği için uygulamalar da bulunan İl Jan darma Komutanlığı ekiplerini ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz yapılan çalışmaları yerinde denetledi.
Denetleme sırasın da şoförler ve yolcularla da sohbette bulunan Vali Tutulmaz; “Afyonkarahisar’ımız huzurlu ve güvenli bir ildir. Tüm güvenlik güçlerimiz mevcut durumu korumak ve hatta daha da iyi konuma getirmek için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Şu an da da İl Jan darma Ekiplerimiz görevlerinin başın dadır. Ümidimiz vatan daşlarımızın sağlıklı ve huzurlu bir şekilde hayatlarını devam ettirmeleridir. Bu konu da sürücülerimiz daha dikkatli olmalı, kendilerinin ve beraberindeki yolcuların sorumluluğunu üstlendiklerini ve yapılan bu tür uygulamaların vatan daşlarımızın menfaatine olan uygulamalar olduğunu kesinlikle unutmamalıyız. Bu anlam da seyahat halindeki vatan daşlarımıza hayırlı ve kazasız yolculuklar diliyorum” dedi.
Görev başın daki jan darma ekiplerine teşekkür eden Vali Tutulmaz, başarılı çalışmalarının devam etmesi temennisinde bulundu. Vali Tutulmaz ayrıca bazı vatan daşların GBT’sini de kendisi sorguladı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.