08 Mar 2018 / Per 18:19
/ 49 Kez Okundu
| |

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi Sine-Düş Topluluğu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde “Kadın Nefestir” adlı etkinlik gerçekleştirdi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi Sine-Düş Topluluğu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde “Kadın Nefestir” adlı etkinlik gerçekleştirdi.
Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde (AKM) gerçekleşen etkinliğe İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Niyazi Usta, Yeni Medya ve İletişim Teknolojileri Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. M. Nur Erdem, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
Etkinlik açılışında Sine-Düş Topluluğu öğrencilerinin hazırladığı “Kadın Nefestir” kamu spotu gösterimi yapıldı. Etkinlikte ayrıca Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan’ın da içinde yer aldığı akademisyenler ve öğrencilerin bulunduğu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel duygu ve düşüncelerin paylaşıldığı bir kısa video izletildi.
OMÜ Uluslararası Öğrenci Ofisi öğrencilerinden Suhaib Khan’ın çaldığı gitar eşliğinde Afganistanlı Sakini Bahrami kendi yazdığı şiiri okuyarak etkinliğe renk kattı. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi Macca Ali Sebit ise etkinlikte Nobel Barış Ödüllü ilk Afrikalı kadın Wangari Maathai hakkında katılımcılarla bilgi paylaşımında bulundu.
İletişim Fakültesi öğrencilerinden oluşan “Masaldan Kadınlar” adlı tiyatro gurubu ise bilinen masallardan Kül Kedisi, Uyuyan Güzel, Pamuk Prenses ve 7 Cüceler’in farklı sonla biten versiyonlarını canlandırdı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.