Kadına şiddete dikkat çekmek için turuncu şemsiyelerle yürüdüler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kadına şiddete dikkat çekmek için turuncu şemsiyelerle yürüdüler
15 Ara 2017 / Cum 12:43
/ 67 Kez Okundu
| |

Sakarya İl Sağlık Müdürlüğünce ’Kadına Yönelik Aile İçi Şiddetle Mücadele’ kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirilmeye devam ediliyor

Sakarya İl Sağlık Müdürlüğünce ’ Kadına Yönelik Aile İçi Şiddetle Mücadele’ kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Sağlık çalışanları ve vatandaşlar, kadına şiddete dikkat çekmek için, turuncu balon ve şemsiyelerle yürüdüler.
Sakarya İl Sağlık Müdürlüğünce paydaş kurum ve kuruluşlarla birlikte kadına yönelik şiddet konusunda farkındalık oluşturabilmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Ruh Sağlığı Birimi tarafından koordine edilerek farklı zamanlarda gerçekleştirilen etkinliklerle, kadına yönelik şiddetle mücadelenin sadece belli gün ve haftayla sınırlı kalmayarak sürekli gündemde tutulabilmesi amaçlanıyor. Etkinlikler kapsamında, AKM önü ve Çark Caddesi’nde İl Sağlık Müdürlüğünce açılan stantlardan vatandaşlara şemsiye, rozet, şapka, bileklik, yaka kurdelesi ve el kitapçığı dağıtılarak konuya dikkat çekildi.
Düzenlenen etkinlikte; sağlık çalışanları ve vatandaşlar ellerine aldıkları turuncu şemsiye, balonlar ve açtıkları pankartlar ile Çark Caddesi’nden AKM önüne kadar yürüyüş yaparak kadına yönelik şiddete bir kez daha dikkat çekebilmeyi hedeflediler.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.