Kadınlar Arapça kursunu bitirip sertifika aldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kadınlar Arapça kursunu bitirip sertifika aldı
02 Mar 2018 / Cum 09:23
/ 31 Kez Okundu
| |

Pursaklar Belediyesi Ayyıldız Hanım Evindeki çok sayıda kadın 160 saatlik eğitimlerini başarıyla tamamlayarak Arapça 1 sertifikalarını aldı

Pursaklar Belediyesi Ayyıldız Hanım Evindeki çok sayıda kadın 160 saatlik eğitimlerini başarıyla tamamlayarak Arapça 1 sertifikalarını aldı.
Ayyıldız Hanım Evindeki 160 saatlik Arapça kursuna katılan kadınlar büyük gayretlerle kursu tamamlayıp emeklerinin karşılığını aldı. Kursu başarıyla tamamlayan kadınlar için sertifika töreni düzenledi. Törenle sertifika alan kursiyerler, yeni bir dil öğrenmenin mutluluğu içinde oldukların belirterek "Bir dil bir insandır. Kendimizi ifade edebilecek şekilde yeni diller öğrenmek zenginliktir. Burada sunulan İngilizce, Arapça, Osmanlıca gibi çok sayıda dil kursu ile kendimizi geliştiriyoruz. Bizlere bu imkanı sunan Belediye Başkanımız Sayın Selçuk Çetin ve ekibine teşekkür ediyoruz" diyerek duygularını ifade etti.
Eğitimden kültüre, sağlıktan spora birçok alanda hizmet veren Pursaklar Belediyesi Hanım Evleri, Halk Eğitim Merkeziyle birlikte eğitim seferberliğini sürdürüyor. Bugüne kadar binlerce kadın mesleki eğitim alarak sertifika sahibi oldu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.