Kadınlar gününde oryantiring

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kadınlar gününde oryantiring
08 Mar 2018 / Per 14:23
/ 55 Kez Okundu
| |

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Adıyaman Emniyet Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Oryantiring etkinliğinde bayan polisler mücadele etti

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Adıyaman Emniyet Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Oryantiring etkinliğinde bayan polisler mücadele etti.
Sümerevler Parkında gerçekleştirilen programda, ellerindeki pusula ile keyifli bir mücadele sergileyen bayan polis memurlarına Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper’in eşi Kezban Alper’de eşlik etti.
Hayatın en önemli parçasını oluşturan kadınların geleceğine, erkek bireyler olarak katkı sağlaması gerektiğini dile getiren Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, “Bayan polislerimizin keyifli mücadeleleri ile 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladık. İl Müdürlüğü olarak tüm kadınlarımızın spor yapabilmelerine imkan sağlamak amacıyla tesislerimiz haftanın 7 günü hizmet veriyor” dedi.
Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladığını belirten Müdür Keleş, “Bugün farklı bir etkinlik ile kadınlar gününü kutladığımız bayan polis memurlarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz. Bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.