Kağıthane’de Hürriyet Yaşam Beceri Atölyesi açıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
21 Ara 2017 / Per 15:56
/ 42 Kez Okundu
| |

Kağıthane Belediyesi, İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ortaklığı ile çocukların gelişimine katkı sağlamak amacıyla Hürriyet Yaşam Beceri Atölyesi’ni hizmete açtı

Kağıthane Belediyesi, İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ortaklığı ile çocukların gelişimine katkı sağlamak amacıyla Hürriyet Yaşam Beceri Atölyesi’ni hizmete açtı.
Kağıthane Belediyesi, İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ortaklığı ile çocukların gelişimine katkı sağlamak amacıyla yürütmüş olduğu projelere bir yenisini daha ekleyerek, Hürriyet Yaşam Beceri Atölyesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Hürriyet Yaşam Beceri Atölyesi’nde gerçekleşen açılış törenine Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hürriyet Mahallesi’nde çocuklara hizmet verecek ve gelişimlerine katkı sağlayacak atölyede 7- 18 yaş aralığındaki çocuklar ücretsiz eğitim alabilecek. 4 aylık farklı periyotlarla hizmet verecek olan Hürriyet Yaşam Beceri Atölyesi’nde çocuklar, robot tasarımı, mutfak atölyesi, görsel sanatlar, akıl oyunları, dini ve ahlaki eğitim gibi konularda bilinçlenecek hem de çeşitli alanlarda ufuklarını geliştirebilecek.

“Çocuklar kabiliyetlerini geliştirebilecek”
Çocukların becerilerini geliştirecek uygulamaları ilçeye kazandırmaya devam edeceğini ifade eden Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “ Hürriyet Mahallemizde Yaşam Beceri Atölyemizi açıyoruz, beş sınıfımız olacak çocuklarımıza farklı farklı konularda eğitim vereceğiz. Çocuklarımız okullarda her türlü eğitimlerini alıyorlar, biz de burada çocuklarımızın kabiliyetlerini geliştirecek sınıflar oluşturuyoruz. Halk Eğitim Merkezimiz ile birlikte bu alanlarımızı değerlendireceğiz, çocuklarımız ve mahallemiz için hayırlı oldun” diye konuştu.

“Çocuklara beceri kazandıracak bir uygulama”
Oğlunu açılışı gerçekleşen beceri atölyesine kayıt yaptıran Fadime Yamaç ise, “Bu atölyeden haberdar oldum, oğlumu getirdim gezdirdim. O da gelmek istedi sonra kayıt yaptırdım. Salı günü başlayacak merakla bekliyor. Çok güzel bir uygulama, çocuklara hem beceri kazandıracak hem de ufuklarını açacak. Oğlumun resim yapmaya yatkınlığı var mutfak işlerini çok seviyor ama burada geliştirecek ve kendi seçecek” ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.