Kağıthane’de İstişare toplantıları STK’lar ile sona erdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
04 Şub 2018 / Paz 13:59
/ 3.725 Kez Okundu
| |

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın her yıl geleneksel olarak düzenlediği İstişare Toplantıları, bu yıl Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte yapıldı ve sona erdi

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın her yıl geleneksel olarak düzenlediği İstişare Toplantıları, bu yıl Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte yapıldı ve sona erdi.
Nurtepe Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda Başkan Fazlı Kılıç yaptıkları çalışmalarla ilgili olarak ilçede faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları temsilc ilerine bilgi v erdi. Yaptıkları 34 yeni açılıştan bahseden Başkan Fazlı Kılıç, ’’Sadece son üç ay içinde 34 tane yeni eserimizin açılışlarını gerçekleştirdik. Bir çok önemli projeye imza attık. Metro çalışmalarımız da tüm hızıyla sürüyor. Bunlar tamamlandığında Kağıthane çok daha iyi bir noktaya gelmiş olacak. Sivil Toplum Kuruluşlarımız da Kağıthane ilçemizin önemli bir parçası ve devamlı fikir ve görüş alışverişlerinde bulunarak kendimize bir yol haritası çizerek devam ediyoruz’’ dedi.
İstişare toplantılarını her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Fazlı Kılıç, katılımcılara da teşekkürlerini iletti. Programa AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli de katıldı. Kağıthane’den sorumlu olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti d ile getiren Benli; ’’Bir süredir Kağıthane benim sorumluluğum dahilinde olan ilçelerden biri ve ben burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bir çok program ve etkinliğe katılma fırsatı buldum, Türkiye ile birlikte Kağıthane’nin de büyüyerek geliştiğini görmek bizi oldukça mutlu ediyor’’ dedi.
Bu yıl Eski Yeni Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Sanat ve Basın Camiası, Spor Kulüpleri ile yapılan İstişare Toplantıları, Sivil Toplum Kuruluşları ile sona ermiş oldu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.