Kahraman Mehmetçiğe dualarla destek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kahraman Mehmetçiğe dualarla destek
27 Şub 2018 / Sal 11:07
/ 58 Kez Okundu
| |

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’e yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen askerler için lokma hayrı yapılırken, mücadele eden kahraman askerler için de dualar gönderildi

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’e yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen askerler için lokma hayrı yapılırken, mücadele eden kahraman askerler için de dualar gönderildi.
Ege Bölgesi Manisalılar Federasyonu Afrin’de yürütülen "Zeytin Dalı Harekatı"nda mücadele eden askerler için dualarla selam gönderilirken, şehit düşen askerler için lokma döktürdü. Konak Meydanında gerçekleşen hayra, vali ile emniyet müdür yardımcıları, milli eğitim müdürleri, AK Parti teşkilatının yanı sıra vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Ege Bölgesi Manisalılar Federasyonu Başkanı Halit Oran, TSK’ya desteklerini vurguladığı konuşmasında, harekatta şehit olan Mehmetçiklere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyerek, " Kahraman Mehmetçiğimiz tüm unsurları ile vatanın birlik ve bütünlüğü için mücadele etmektedir. Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Dualarımız şanlı ordumuzla, Mehmetçiğimizle beraberdir" dedi.
Konuşmanın ardından lokma dağıtımı yapıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.