Kahta’da ‘Niçin Namaz?’ Projesi başlatıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kahta’da ‘Niçin Namaz?’ Projesi başlatıldı
12 Mar 2018 / Pzt 13:25
/ 102 Kez Okundu
| |

Adıyaman’ın Kahta Ebu Sadık Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından ‘Niçin Namaz?’ projesi başlatıldı

Adıyaman’ın Kahta Ebu Sadık Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından ‘Niçin Namaz?’ projesi başlatıldı.
Kahta ilçesinde Ebu Sadık Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından başlatılan ‘Niçin Namaz’ projesi ile öğrencilere namaz bilincini yerleştirilmesi hedefliyor. Ayrıca, öğrencilerin okuyacağı Niçin Namaz isimli kitaptan sınav yapılacak. Sınavda dereceye giren öğrenciler çeşitli hediyeler ile ödüllendirilecek.
Proje ile ilgili açıklamada bulunan Kahta Ebu Sadık Anadolu İmam Hatip Lisesi Meslek dersi öğretmeni Mehmet Emin Kaya, “Ebu Sadık İmam Hatip Lisesi ailesi olarak ‘Niçin Namaz?’ projesini başlattık. Niçin Namaz projesi kapsamında öğrencilerimizden 40 günlük namaz çetelelerini doldurmalarını ve kendilerine verdiğimiz Niçin Namaz isimli kitabı okumalarını istiyoruz. Öğrencilerimizin okudukları kitaplardan daha sonra kendilerini sınava tabi tutacağız. Yapacağımız sınavlarda başarıya ulaşıp ve ilk elliye giren öğrencilerimize, hediyeler vereceğiz. İlk 5’e giren öğrencilere ise, başta bisiklet olmak üzere çeşitli hediyeler dağıtacağız. Evet, öğrencilerimizin çoğu namaz kılıyor. Ama gerçekleştireceğimiz bu projedeki amacımız öğrencilerimize namaz bilincini daha iyi yerleştirmektir. Çünkü namaz insanı kötülüklerden uzaklaştırır. Bizim de amacımız inşallah öğrencilerimizin bütün kötülüklerden namaz ile beraber sıyrılmaları ve temizlenmeleridir. İnşallah bundan sonraki evrelerde bu gibi çalışmalara yer vereceğiz. Ayrıca, yaptığımız bu projemize destek veren hayırsever iş adamlarına ve okul idaresine teşekkür ediyorum” dedi.
Kahta Ebu Sadık Anadolu İmam Hatip Lisesi 10. sınıf öğrencilerden Bilal Karakurt ise, bu yarışma ile namaz konusunda eksiklikleri görüp düzelteceklerini dile getirdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.