Kahve lezzeti İzmir’i sarıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kahve lezzeti İzmir’i sarıyor
12 Ara 2017 / Sal 10:28
/ 46 Kez Okundu
| |

Gaziemir, Menderes, Buca, Şirinyer, Üçyol ve Güzelyalı şubelerinin ardından Yağhaneler’deki son şubesiyle İzmir genelinde 7 şubeye ulaşan Kahve Denizi’nin hedefi, kaliteli hizmet anlayışlarını yeni lezzet noktalarıyla yaygınlaştırmak

Gaziemir, Menderes, Buca, Şirinyer, Üçyol ve Güzelyalı şubelerinin ardından Yağhaneler’deki son şubesiyle İzmir genelinde 7 şubeye ulaşan Kahve Denizi’nin hedefi, kaliteli hizmet anlayışlarını yeni lezzet noktalarıyla yaygınlaştırmak.
2014 yılında ilk şubesini açan Kahve Denizi 7. şubesini Yağhaneler’de hizmete sundu. Kendileri için en önemli ayrıntının müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi olduğunu kaydeden Kahve Denizi Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Güzel, yıllar içinde sektörde edindikleri deneyimi ve bilgi birikimini müşterilerle buluşturduklarını aktardı. 20 yılı aşkın bir süredir kahvecilik sektöründe hizmet verdiklerine değinen Güzel, sektörde gördükleri eksikleri gidermek adına markayı oluşturduklarını ifade etti.
Türk kültürünün önemli simgelerinden kahveyi günümüz damak tadına ve dünya trendlerine uygun olarak revize ettiklerini vurgulayan Rüstem Güzel, “Kendi harmanlarımızdan oluşan zengin bir menümüz var. Türk kahvelerimizin yanı sıra dünya kahvelerinden özel bir seçkiyi de müşterilerimize sunuyoruz. Ayrıca 3. nesil demleme filtre kahvelerimiz de mevcut. Böylece her türlü damak zevkine hitap ediyoruz” dedi.
Kahve menülerinin yanı sıra; aperatifler, çocuk menüleri, sandviç, pasta, waffle, fondü, et ve tavuk yemekleri, makarna, salatalar gibi pek çok lezzeti de bir arada sunduklarını vurgulayan Rüstem Güzel, “Tüm şubelerimiz hem kahve keyfi yapmak, hem de lezzetli bir yemek isteyen herkes için zengin bir seçeneğe sahip. Biz gittiğimiz müessese de kendimize nasıl hizmet edilmesini istiyorsak, müşterilerimize aynı şekilde hizmet veriyoruz. Bu anlamda hizmet kalitemizle rakiplerimizden ayrılıyoruz” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.