Kaman İlçe Kaymakamı Murat Girgin KOP projesi alanlarında incelemelerde bulundu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kaman İlçe Kaymakamı Murat Girgin KOP projesi alanlarında incelemelerde bulundu
08 Şub 2018 / Per 14:29
/ 68 Kez Okundu
| |

Konya Ovası Projesi (KOP) Kırsal Kalkınma Programı kapsamında kabul edilen Savcılı Büyükoba Köyü Örtüaltı Sebze Yetiştiriciliği Projesi için Kaymakam Murat Girgin inceleme yaptı

Konya Ovası Projesi ( KOP) Kırsal Kalkınma Programı kapsamında kabul edilen Savcılı Büyükoba Köyü Örtüaltı Sebze Yetiştiriciliği Projesi için Kaymakam Murat Girgin inceleme yaptı.
İlçe Kaymakamı Girgin ile birlikte İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ömer Sevim, Ziraat Mühendisleri Nuh Bektaş ve Derya Duran Gökalp Niğde Açık Cezaevi Müdürlüğünde inceleme yaptı.
Proje kapsamında yaptırılacak olan seraların inşası için ineleme yapan heyet, Cezaevi Müdürü Ramazan Fidanoğlu ile görüştü. Cezaevi tarafından hazırlanan sunumun ardından, mevcut sera ve demir atölyesi gezilerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alındı.
Kaymakam Girgin kısa bir süre içerisinde uygulamasına başlanacak olan Savcılı Büyükoba Köyü Örtüaltı Sebze Yetiştiriciliği Projesi için başvuruların İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne devam ettiği öğrenildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.