Kaplan’dan birlik, beraberlik çağrısı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kaplan’dan birlik, beraberlik çağrısı
12 Şub 2018 / Pzt 11:38
/ 94 Kez Okundu
| |

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Salahattin Kaplan, Türkiye’nin geleceğe umutla bakabilmesi için ülke içinde herkesin birlik ve beraberliğe kenetlenmesi gerektiğini söyledi

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Salahattin Kaplan, Türkiye’nin geleceğe umutla bakabilmesi için ülke içinde herkesin birlik ve beraberliğe kenetlenmesi gerektiğini söyledi.
Kaplan, yaptığı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’e düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı ile birlikte dünyanın gözünü Türkiye’ye çevirdiğini belirtti. Afrin’i, dolayısıyla da sınırı terörden ve terör destekçilerinden temizlemek amacıyla gerçekleştirilen bu operasyonla Türkiye-Suriye sınırının güven altına alınmasının amaçlandığını ifade eden Kaplan, “Ülkemiz yıllardan beri terörle mücadele ediyor. Bu uğurda binlerce sivil ve güvenlik gücünü şehit verdi. Terörden en çok zarar gören ülkelerin başında gelen Türkiye, artık ülke içinde ve sınırında terör olmasını istemiyor. Bu nedenle Afrin’e yuvalanan hain sürüsünü bitirmek için başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’nı önemsiyorum ve destekliyorum. Tez zamanda bölgenin terörden temizlenmesini umut ediyorum. Bugünlerde her zamankinden daha çok bir ve beraber olmalıyız. Ülkemiz önemli bir sınav veriyor. Askerimiz terörle mücadele ederken bizlerde daha çok üretmek ve daha çok ihracat yapmak zorundayız. Askerin ve polisin görevi ülkenin huzur ve asayişini sağlamak olduğu gibi bizim de görevimiz ülkemizin kalkınmasına destek vermektir.”
Birlik ve beraberlikle Türkiye’nin daha da güçlü hale gelmesi için el ele verilmesi gerektiğini ifade eden Kaplan, “Bugün değilse ne zaman, hemen herkes elini değil gövdesini taşın altına koymalı ve ülkemizin kalkınması için çalışmalıdır. Türkiye’nin geleceğe umutla bakabilmesi için ülke içinde herkesin birlik ve beraberliğe kenetlenmesi gerekmektedir” diye konuştu.
Afrin’de şehit olan kahraman Türk askerlerine Allah’tan rahmet dileyen Kaplan, acılı ailelerine ve Türk milletine başsağlığı diledi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.