Karaca Kültür Merkezinde yeni nikah konsepti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Karaca Kültür Merkezinde yeni nikah konsepti
24 Mar 2018 / Cmt 11:37
/ 80 Kez Okundu
| |

Alsancak’ta pek çok sergi ve kültürel aktiviteye ev sahipliği yapan Karaca Kültür Merkezi, şimdi de ikramlı nikah konsepti ile hizmet çıtasını yükseltiyor

Alsancak’ta pek çok sergi ve kültürel aktiviteye ev sahipliği yapan Karaca Kültür Merkezi, şimdi de ikramlı nikah konsepti ile hizmet çıtasını yükseltiyor.
Turizm, otelcilik ve catering sektöründe toplam 47 yıllık bir deneyime sahip olduklarını söyleyen Kaya Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaya, Karaca Kültür Merkezi bünyesinde yer alan çok amaçlı salonda 500 kişiyi ağırlayabildiklerini belirtti. İzmir’deki klasik nikah törenlerine bir alternatif olarak ikramlı nikah konseptini uygulamaya başladıklarını ifade eden Kaya, şık ve nezih bir ortamda, canlı müzik, kaliteli yiyecek ve içecek ikramlarıyla konuklara akılda kalıcı saatler yaşatacaklarını söyledi.
İzmir’de nikah alanında farklı arayışları olanlara yönelik bir yatırım yaptıklarını kaydeden
Mustafa Kaya, “Bu ihtiyaca cevap vermek için bir yeniliğe daha imza attık. Çok amaçlı salonumuzda 500 kişilik nikah organizasyonları yapacağız. Bugüne dek 25’e yakın kültürel organizasyona ev sahipliği yaptık. Bundan sonra da hem sergi hem de yeni nikah konseptimizle hizmetlerimize devam edeceğiz. Turizm sektöründe yıllardır hizmet veren bir firma olarak Sağlık Bakanlığı ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenli olarak denetleniyoruz. Konuklarımız, Karaca Otel güvencesiyle hizmetlerimizden gönül rahatlığıyla faydalanabilir” diye konuştu.
İzmirli sanatçılara ayrı bir önem verdiklerini de kaydeden Kaya, şöyle devam etti: “Söyleşi, imza günü, performans sanatları, müzik dinletileri ve sergi gibi pek çok sanat dalını tek çatı altında buluşturuyoruz. İzmir’in sanat kimliğine ve yaşantısına bir katkımız olsun istedik. Ticari hiç bir beklentimiz yok. Çünkü maddiyat ve sanatı iki ayrı şey olarak değerlendiriyorum. Ödüllü filmler, İran, Rusya İzlanda gibi ülkelerin sinemalarından örnekler sunmaya da devam edeceğiz. Burası İzmir’e özel kültürel bir buluşma platformu olacak. Koleksiyonları olan, elindeki değerli objeleri sergilemek isteyenlere de kapımız açık.”





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.