Karesi’de Afrin kahramanları için bağış kampanyası başladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Karesi’de Afrin kahramanları için bağış kampanyası başladı
06 Mar 2018 / Sal 11:52
/ 64 Kez Okundu
| |

Karesi Belediyesi ve Karesi Muhtarlar Derneği işbirliğinde Afrin’de görev yapan Kahraman Mehmetçiklerimiz için bağış kampanyası başlatıldı

Karesi Belediyesi ve Karesi Muhtarlar Derneği işbirliğinde Afrin’de görev yapan Kahraman Mehmetçiklerimiz için bağış kampanyası başlatıldı.
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi Muhtarlar Derneği Başkanı aynı zamanda Ziyaretli Muhtarı Mustafa Aygül, Paşaalanı Mahallesi Muhtarı Salih Zengin ve Şamlı Mahallesi Muhtarı Rahmi Demirbay, Afrin Zeytin Dalı Operasyonu’nda görev yapan Mehmetçikler için "Bağış Kampanyası" başlattı. Karesi Belediyesi daha öncede "Başpehlivanlar Şehitler İçin Kol Bağlıyor" sloganıyla elde edilen geliri şehit aileleri derneğine bağışlamıştı.
Karesi Belediyesi ve Karesi Muhtarlar Derneği işbirliğinde başlatılan kampanya sürecinde vatandaşlar bağışlarını Karesi’de ki muhtarlıklara verebilecekler. Kampanya kapsamında toplanan bağışlar 16 Mart 2018 tarihinde Paşaalanı Mahallesi Arabacıoğlu Camii’nde Cuma namazı sonrasında Mehmetçiğe gönderilecek.
Konu ile ilgili açıklama yapan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Bu şehirde belediye başkanlığı yapmış olmamın onurunu bir kez daha yaşıyorum çünkü sivil inisiyatifler karar alıyor ve uygulamaya geçiyor" dedi.
Başkan Yılmaz; "Karesi Muhtarlar Derneğimiz ile birlikte Afrin Zeytin Dalı Operasyonu’nda görev alan Mehmetçiğimize nasıl destek oluruz diye yola çıktık. Buradan Mehmetçiklerimize dua ediyoruz ancak birlik ve beraberliğimizi göstermek üzere bağış kampanyası başlattık. Tabi ki devletimiz Mehmetçiğimize destek oluyor. Birlik ve beraberliğimizi göstermek için sembolik de olsa arkalarında olduğumuzu, vatanımızın bütünlüğünü korumak milletimizin bekası davasında görevini yapan Mehmetçiğe buradan destek olmak istiyoruz. Halkımızın katkılarıyla 16 Mart 2018 tarihinde Paşaalanı Mahallesi Arabacıoğlu Camii’nde Cuma namazı sonrasında toplanan bağışları Mehmetçiğimize göndereceğiz. Sağ duyulu bir işi yapmak ve kamuoyundan gelen ’biz bir şeyler yapmak istiyoruz’ arzusuna rehberlik ettikleri için ben muhtarlarıma ve halkıma teşekkür ediyorum. Afrin’de şehit düşen Mehmetçiklerimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim" dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.