Kastamonu Üniversitesi öğretim görevlisinin kısa filmi İngiltere’de gösterime girime girecek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kastamonu Üniversitesi öğretim görevlisinin kısa filmi İngiltere’de gösterime girime girecek
30 Oca 2024 / Sal 14:30
/ 0 Kez Okundu
| |

Kastamonu Üniversitesi’nden Öğretim Hörevlisi Dr. Emre Ertürk tarafından hazırlanan “Fer” isimli kısa film, İngiltere’de Pinewood Studios tarafından düzenlenecek film festivalinde gösterime girecek.

Kastamonu Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Emre Ertürk’ün senaryosunu yazıp ve yönettiği “Fer” isimli kısa film, İngiltere’de Pinewood Studios tarafından düzenlenecek film festivalinde İngiliz seyirci ile buluşacak.
Daha öncesinde New York’ta gerçekleşen Mısır-Amerikan Film Festivali’nde ve yine Londra’da düzenlenen Knowmad Film Festivali’nde kısa film kategorisinde finale kalan “Fer”, 29 Ocak-12 Şubat tarihleri arasında yapılacak özel gösterimle İngiliz sanatseverlerin beğenisine sunulacak.
Kastamonu’nun eşsiz doğasında çekilen Mikail Zubanov’un başrolünde oynadığı filmin görüntü yönetmenliğini Okan Yılmaz yaptı. Filmin ışık sorumlusu Samir Şahbazov olurken ses yönetimini ise Ali Bayramov üstlendi.
Çektiği belgesel ve kısa film ile adından söz ettiren Kastamonu Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Emre Ertürk, “Daha önce New York’ta düzenlenen Mısır Amerikan Film Festivali ve Nijerya’da gerçekleşen EDO State Film Festivali’nde izleyici karşısına çıktık. Şimdi de İngiltere’de yeni bir heyecanı yaşıyoruz. Kastamonu’nun doğal güzelliklerini Türk insanının samimiyetini İngiliz seyircilerine aktarmak istiyoruz. Fer ile Kastamonu ve Kastamonu Üniversitesi’nin adını duyurmak için ben ve ekibim daha çok çalışacağız” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.