Kastamonu’nun yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı etkili oluyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kastamonu’nun yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı etkili oluyor
28 Oca 2024 / Paz 16:52
1 dk okuma / 0 Kez Okundu
| | |

Kastamonu’da yüksek rakımlı bölgelerde yoğun kar yağışı etkili olurken, 177 köy yolunun ulaşıma açılması için ekiplerin çalışmaları sürüyor.

Meteoroloji genel Müdürlüğü’nün uyardığı Kastamonu’da dün itibarıyla kar yağışı etkili oluyor. İl merkezinde de ara ara etkili olan kar yağışı yüksek rakımlı alanlarda yoğun bir şekilde devam ediyor. Kar yağışı sebebiyle Kastamonu-Cide karayolu Dağlıbaşı mevkiinde sürücüler hızlarını düşürerek ilerliyor.
Kastamonu’da kar yağışı sebebiyle dün 161 köy yolu ulaşıma kapandı, bu yollardan 67’si ulaşıma açıldı. Bugün de etkili olan kar yağışı sebebiyle ulaşıma kapanan köy sayısı 177’ye çıktı. İl Özel İdaresi ekipleri, yolu kapanan köylere ulaşımın sağlanabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.