Kaymakam Alibeyoğlu nikah kıydı, Kaymakam Çetin şahitlik yaptı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kaymakam Alibeyoğlu nikah kıydı, Kaymakam Çetin şahitlik yaptı
15 Şub 2018 / Per 10:14
/ 47 Kez Okundu
| |

MUŞ (İHA) – Bitlis’in Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu’nun kıydığı nikâhta Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Nuri Çetin de şahitlik yaptı

MUŞ (İHA) – Bitlis’in Güroymak Kaymakam" href="/tag/kaymakam/"> Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu’nun kıydığı nikâhta Varto Kaymakam" href="/tag/kaymakam/"> Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Nuri Çetin de şahitlik yaptı.
Muş’un Varto ilçesinde komiser olarak görev yapan Vahdettin Kamburbay ile Bitlis’in Güroymak ilçesinde öğretmenlik yapan Mümine Kırcı’nın nikahı, Güroymak Belediyesinde kıyıldı. Ufuk Özen Alibeyoğlu tarafından nikahları kıyılan çiftin şahitliğini ise Mehmet Nuri Çetin ile Güroymak İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Ataç yaptı.
Güroymak Kaymakam" href="/tag/kaymakam/"> Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, gelin ve damada tavsiyelerde bulunarak, evlilik cüzdanını gelin Mümine Kırcı’ya vererek ömür boyu mutlu olmaları dileğinde bulundu. Alibeyoğlu, “Yaklaşık 1,5 senedir kaymakam olarak görev yaptığım ilçede bir yıldır belediye başkan vekilliği yapmaktayım. Bu süre içerisinde hiç nikâh kıymamıştık. Ta ki bugüne kadar hoca hanım şahidimiz olur musunuz? Diye bize gelmişti. Biz de dedik nikahı da kıyalım. Sabah erken diğer bir öğretmen ve polis arkadaşımızın nikâhını kıydık. Bu da bugün ikinci nikâhımız olacak. Arkadaşlarımız evlenme talebiyle belediyemize başvurdular. Bizde gerekli değerlendirmeleri yaparak burada evlendirme akdini yerine getirmek için toplanmış bulunuyoruz. İnşallah Peygamber Efendimizin hayır duasıyla hayırlı olur. İnşallah yetiştirecekleri evlatlarda vatana, millete faydalı insanlar olur” dedi.
Nikah töreninde şahitlik yapan Varto Kaymakam" href="/tag/kaymakam/"> Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Nuri Çetin ise, "Bugün güzel ilçemiz Güroymak ilçesine geldik. Bugün de güzel bir tevafuk oldu. Bir nikâh törenine de gelmiş olduk. Ben evlenen kardeşlerime mutluluklar diliyorum. Her şey gönüllerince olsun inşallah. Güroymak ilçemizde her şey güzel olacak. Böyle temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.
Damat Komiser Vahdettin Kamburbay ise, katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür ederek, "Bu mutlu günümüzde başta vekilimiz olmak üzere Kaymakam" href="/tag/kaymakam/"> Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Mehmet Nuri Çetin’e ve Güroymak Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu bizi yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyoruz. Bizi kırmadılar, katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Allah razı olsun" diye konuştu.
Gelin Mümine Kırcı ise, bu güzel günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.