Kaymakam Çetin köy yollarında incelemelerde bulundu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kaymakam Çetin köy yollarında incelemelerde bulundu
08 Eyl 2017 / Cum 11:03
/ 21 Kez Okundu
| |

Muş ’un Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, grup köy yollarında yapılacak olan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

Muş ’un Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, grup köy yollarında yapılacak olan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.
Kaymakam Çetin, beraberindeki İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İsmail Terzi ve İlçe Emniyet Müdürü Murat Aydın ile Aşağı Alagöz, Karameşe, Aşağı Hacıbey ve Zorabat, Haksever, Hüseyinoğlu, Yayla Buzlugöze ve Dutözü köyleri tarafından kullanılan grup köy yollarında incelemelerde bulundu. Buradaki ilgililerden bilgiler alan Çetin, “2017 yılı yatırım programında Özel İdare Genel Sekreterliği ve KÖYDES projesi kapsamında 2016 yılında kalan ve 2017 yılında yapılması planlanan asfalt çalışması yapılacak. Biz bu asfalt yol yapımını sıcak asfalt yapımına dönüştürdük. Mıcır artık kullanmayacağız. Sıcak asfaltın ömrü yaklaşık 15 senedir. Bundan sonra sıcak asfalt yapacağız. Tüm köylerimiz sıcak asfalt ile tanışacak. Bu doğrultuda çalışmalarımız devam ediyor. Yollarımız gayet güzel ve standartlara uygun bir şekilde yapılmaktadır” dedi.
Yolları yerinde ve tepeden dürbün ile inceleyen Çetin, yaz sezonu bitmeden yolların tamamlanmasını hedeflediklerini belirtti. Çetin, “Yaz sezonu bitmeden ilçemizin Aşağı Alagöz, Karameşe, Aşağı Hacıbey ve Zorabat, Haksever, Hüseyinoğlu, Yayla Buzlugöze ve Dutözü köyleri grup yollarının sözleşmesi yapılmış, bir hafta içerisinde çalışmalara başlanacak. Malzemesi çekilmiş, İl Özel İdaresi tarafından serpme ve sıkıştırma işi yapılacak ve bunun gibi birçok köy ve mezrada ekipler gayet seri bir şekilde çalışmaktadır” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.