Kaymakam Çetin’den Vartolulara yüksel okul müjdesi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kaymakam Çetin’den Vartolulara yüksel okul müjdesi
23 Şub 2018 / Cum 16:33
/ 53 Kez Okundu
| |

Muş’un Varto Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Mehmet Nuri Çetin, ilçede meslek yüksek okulunun açılacağı müjdesini verdi

Muş’un Varto Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Mehmet Nuri Çetin, ilçede meslek yüksek okulunun açılacağı müjdesini verdi.
Makamında esnaf ve basın mensuplara yüksek okul ile ilgili bilgi veren Varto Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Mehmet Nuri Çetin, Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Fethi Ahmet Polat ve Muş Valisi Aziz Yıldırımla yaptığı görüşmeler sonucunda ilçeye meslek yüksek okulunun açılacağı müjdesini verdi. Kaymakam Çetin, daha öncesinde Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat’ı çeşitli ziyaret ve programlarda bulunmak üzere ilçeye davet ettiklerini söyledi. Bu ziyarette rektör bey Varto’ya Meslek Yüksek okulu açılması için çalışmaların başlatıldığını ifade ettiğini belirtti. Yaptıkları uğraşların olumlu sonuç vererek ilçeye meslek yüksek okulunun açılması kararı uygun bulunduğunu ifade eden Çetin, "Daha önceden rektörümüz ilçemizi ziyarete gelmişti. Kendisi ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Bulanık ve Varto ilçelerimize meslek yüksek okulunun yapılması yönünde bize umut olmuştu. Karar kesinleşti. Bu nedenle de esnaflarımıza yüksek okulumuz yapılacağının müjdesini verdim. Yüksek okulun gelmesi ile birlikte ilçemi zinde ekonomik yönde kalkınmasına sebep olacak. Bu konuda emeği geçen Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, YÖK Başkanımıza, vekilimize,valimize, rektörümüze ve emeklerinden dolayı Vartolular adına her kese teşekkür ediyorum, ilçemize hayırlı olsun" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.