Kaymakam eşinden şehit ailelerine ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kaymakam eşinden şehit ailelerine ziyaret
12 Şub 2018 / Pzt 12:00
/ 220 Kez Okundu
| |

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer ‘in eşi Miray Ürkmezer şehit ailelerini ziyaret etti.
Miray Ürkmezer ve Safranbolu Belediyesine bağlı Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezin(SAKEM) Genel Koordinatörü Münevver Esen ile birlikte Eylül 2016 Hakkari ’nin Şemdinli İlçesi Derecik Beldesi Gerdan Tepe üst bölgesinde PKK’nın havanlı saldırısında şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Coşkun İşleyen’in ailesini 6 Mayıs 2017 günü Diyarbakır’ın Kulp İlçesinde uğradığı saldırı sonucu şehit olan, Polis Memuru Recep Çakıl’ın ailesini ziyaret ettiler.
Şehit aileleri ve yakınları ile yakından ilgilenerek bir süre sohbet eden Miray Ürkmezer, şehit aileleri ile her zaman beraber olduklarını söyledi.
Miray Ürkmezer, "Şehitliği Allah herkese nasip etmiyor. Sizin evlatlarınız en yüce makamlardan olan şehitlik makamındalar. Allah sizleri inşallah cennetinde kavuştursun. Sizlerin ve şehitlerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz" diyerek devletin ve milletin her zaman şehit ailelerinin yanında olmaya devam edeceğini kaydetti.
Yapılan ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren şehit aileleri vatanın birlik ve bütünlüğünün daim olması temennilerinde bulundular.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.